OFFLINE

Heti kedvenc: az anyufarmer után itt az apucipő

2015. május 6., szerda 13:50

Farmernadrágból már van boyfriend, girlfriend és mom fazon is, és most a bővül a család. A sport- és edzőcipők az elmúlt pár évben annyira divatosak lettek, hogy már elegánsabb összeállításokkal is bátran hordhatjuk ezeket. Igen, még azokat is, amelyeket a családdal vakációzó apák hordanak térd fölé érő nadrággal, lábközépig érő zoknival, betűrt pólóval és hasitasival. A hajtás után megmutatjuk, hogy nőként hogyan is viselheti az apucipőt. 

A legegyszerűbb ezt a kényelmes cipőt egy csomó másik kényelmes és laza holmival kombinálni, mint mondjuk egy bővebb farmerrel és egy melegítőfelsővel. Hogy ne legyen annyira unalmas és hétköznapi az összeállítás, természetesen választhat hozzá feltűnőbb, különlegesebb kiegészítőket, mondjuk egy statement fülbevalót, egy élénk színű táskát vagy napszemüveget. 

Eljött a szabadtéri bulik szezonja, és ugyan egy edzőcipő nem túl csinos, de jobban lehet bírni benne az éjszakázást. Persze ha a bőrdzseki helyett egy blézert vesz fel, a kézitáskát pedig egy oldaltáskára cseréli, akkor munkahelyre is tökéletes lehet ez a szett. 

A hatvanas évek egyik kedvenc ruhadarabja, vagyis az ingruha visszatért, és a boltokban is van miből válogatni. Persze csak azért mert egy ruháról van szó, még nem kell szupernőies lábbelikkel hordani, az edzőcipő is pont jó hozzá, és ha sokat kell talpalnia, akkor lehet, hogy a táska helyett praktikusabb a hátizsák. 

A haspóló egyszer biztosan kikopik majd a divatból, de egyelőre tartja magát, a ceruzaszoknya viszont örök darab, és igen, e heti kedvencünket ezekhez is felveheti. Persze a hasat szabadon hagyó felsőt kiválthatja egy egyszerű pólóval vagy rövid ujjú garbóval. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta