Kertésznadrágra buknak a Victoria's Secret angyalok

Úgy tűnik, hosszabb szünet után újra reneszánszát éli a 2000-es évek elején népszerű kertésznadrág. A ruhadarabhoz nem nehéz felöltözni: megteszi egy basic felső is – bár a képeken látni fogja, hogy akad, aki még azt sem vesz fel hozzá. Akkor se kattintson el, ha önnek nem jön be ez a farmercsoda, mert tartogattunk két estélyis celebnőt is!

Kate Bosworth vs. Alessandra Ambrosio

Ki a jobb?

Kate Bosworth New Yorkban cirkált ebben a sötétkék színű kantáros nadrágban – mégpedig azért, hogy népszerűsítse a Lilly Pulitzer x Target kollekciót. Bosworth egy fura színű táskát és barna lábbelit húzott fel a szetthez, felülre pedig egy egyszerű fehér atlétát vett. A mintás napszemüvegét mi is elfogadnánk és talán az amerikai színésznő az egyetlen példa arra, hogy a trapéz fazon jól is állhat valakinek.

Mégpedig azért, mert a mindig csinos Alessandra Ambrosio is kicsit slamposnak tűnt benne – igaz, a vállról lecsúszó fehér felső sem teljesen előnyös. A Chanel espadrilles cipőt már kicsit unjuk, de eszünk ágában sincs savazni a modellt, mert éppen a kórházból jövet fotózták le. Nem tudni, hogy emiatt-e, de több kézitáskát is cipelt magával – az egyik a már cikinek számító Michael Kors-tól való. Ambrosio az ékszereket sem aprózta el, ezt a napszemüveg-választást viszont újragondolnák a helyében.

Laeticia Hallyday vs. Lily Aldridge

És itt?

Laeticia Hallyday és Lily Aldridge is egy világosabb darabba lett szerelmes, de míg utóbbi egy Ambrosioéhoz hasonló hosszú ujjú fehér pamutfelsőt vett fel hozzá, addig Hallyday semmit. Ez a fazon és szín alapból visszarepíti pár évtizeddel a viselőjét, így nem feltétlenül szerencsés az, hogy a celebnő mindehhez sötétbarna klumpát és retró válltáskát vett fel. Az ősi majanyakláncon gyorsan ugorjunk is túl és el is érkezünk a napszemüveghez – amit szintén ugorjunk át.

A Victoria's Secret angyalként is létező Aldridge egy magas sarkú szandált húzott a lábaira, a kezében pedig dizájnertáskát cipelt, rajta a Fendi szórmőkjaira hajazó táskadísszel. Bár "no smink" sminket viselt, azért az ajkaira került egy intenzív vörös rúzsból.

Anne Hathaway vs. Emmanuelle Chirqui

Kin jobb a zsákruha?

Mi a közös Anne Hathaway-ben és Emmanuelle Chirqui-ben? Az, hogy mindkettejüknek megtetszett a Solace London ruhája – igaz, más színekben. Hathaway egy díjátadón nyomult a fuksziaszínű darabban, amelyhez fehér hegyes orrú magassarkút vett fel. Körmeit feketére festette (miért?!), alkarján pedig egy decens kristálykarkötő díszelgett. Sajnos láttuk már a színésznőt ennél előnyösebb hajhosszal is és a sminkje sem telitalálat. Azért csinos.

A méltán világhírű (csak viccelünk, mi sem hallottunk még róla) Emmanuelle Chirqui a National Geographic egyik eseményére látogatott el, ahova úgy gondolta, tökéletes választás lesz ez a fehér zsákruha. A szetthez holografikus manócipőt vett fel, körmeit pedig festetlenül hagyta. Ékszerek közül egy visszafogott karkötőt és egy pár fülbevalót választott, a haját hátranyalatta, a sminkje pedig teljesen egyszerű és szép volt. Önnek melyik verzió jön be jobban? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek