OFFLINE

Katalin hercegné most nem másolta Dianát

2015. május 2., szombat 19:39 |

György hercegnek 2015. május 2-án, angol idő szerint reggel 8:34-kor húga született: az újszülöttet magyar idő szerint 19:12 perckor már meg is mutatták a kíváncsi tömegeknek, ahogy a brit királyi szokás kívánja. (Vilmos és Katalin egyébként 19:18-kor már haza is indult György herceg kistestvérével a Kensington Palotába.)

A makulátlanra sminkelt és fodrászolt hercegné fehér alapon sárga virágos, egyenes szabású, térdig érő ruhát és bézs magassarkú viselt, amikor először a nyilvánosság elé lépett lányával: a Telegraphtól tudjuk, hogy a hercegné ismét Jenny Packhamtől választott és a szokásos LK Bennett magassarkút húzta lábaira.

Az újszülött hercegnőt is pontosan tudjuk mi fedte: ugyanolyan GH Hurt & Son Ltd márkájú sál, mint ami két éve Györgyöt. Az 1912 óta működő Nottingham-i családi vállalkozás régóta kapcsolatban áll a királyi családdal, és ők küldték a hercegi párnak az a 45 fontos (15500 forintos), merinói gyapjúból készült keresztelő-sálat, amiben Györgyöt először láthatta a világ. A kendő érdekessége, hogy ugyanilyenben mutatta meg Diana is Vilmost a világnak.

Katalin első szülés utáni megjelenése a Szűz Mária kórház előtt a mostanihoz hasonlóan nagy szám volt, minden újság vele volt tele és a legnépszerűbb teóriák szerint pöttyös ruhájával Diana előtt tisztelgett. Sokan azt találgatták, vajon Katalin második szülésénél ismét inspirálódik-e Diana hercegnőtől, azaz hasonló piros szettet választ-e, mint ő 1984 szeptember 1-én, Harry herceg születésekor. Hát nem inspirálódott kicsit sem, és szerintünk ezt jól tette: a finom pasztellszínek sokkal jobban illettek a megható pillanathoz, mint egy hirtelenvörös pongyola.

Katalin hercegné 2013-ban egy krepdesin (azaz lágy tapintású, vászonkötésű selyemszövet) Jenny Packham ruhát választott a történelmi pillanathoz és a mell alatt övvel szűkített, világoskék alapon pöttyös, térdig érő darabból kötelezően beszerzendő darab lett 2013 nyarán. Idén nyáron ezek szerint sárga virágokkal nyomott fehér ruhákra fogunk vadászni. Alább megtalálja a Telegraph videóját is a kis hercegnő első fellépéséről:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta