Íme a szezon legmenőbb menyasszonyi ruha kollekciója

A Bridal Fashion Weeken mutatták be a következő szezon menyasszonyi ruha trendjeit, ahol még Vera Wang grunge stílusú esküvői ruhakölteményeinél is nagyobb visszhangot váltott ki a New York-i Houghton gyűjteménye, ami jóval izgalmasabb darabokat tartalmazott, mint a többi átlagos, mélyen dekoltált, gyöngyökkel kirakott csipkés vagy habos-babos menyasszonyi ruha kollekció – írja a klasszikus fehér, pezsgő, púder, bézs és fémes ezüst árnyalatot kapott kreációkról a jezebel.com.

A merész és elegáns luxuscuccokban utazó márka tervezője, Katharine Polk 2012-ben debütált a New York-i divathéten, ahol azonnal felfigyelt rá a szakma, a style.com, illetve wwd.com kritikusai például a jövő egyik nagy reménységének kiáltották ki és azóta is az egyik legtehetségesebb feltörekvő designerként tartják számon. A fiatal tervező kiváló anyagokból készült munkáira javarészt az egyszerűen elegáns formák és az időtlen sziluettek a jellemzőek, amiket olyan erős nők ihlettek, mint Katharine Hepburn vagy Bianca Jagger. „A Houghton menyasszonyi ruhák olyan nőknek készülnek, akik nem a hagyományos dolgokra, hanem valami egyedire és divatosra vágynak az esküvőjük napján” – olvasható a tervező oldalán, ahol átlagosan 2250-5250 dollárt (kb. 621.232-1.44 millió forint) kérnek el egy Amerikában tervezett és legyártott darabért.

A márka tervezője természetesen nemcsak menyasszonyi ruhákban gondolkodik, évről-évre piacra dobja ready-to-wear gyűjteményét is, amit az utóbbi években olyan meghatározó divatlapok emeltek ki, mint a Harper's Bazaar, a W Magazine, vagy a Vogue, de olyan befolyásos celebnőket is lencsevégre kaptak Houghton ruhában, mint Angelina Jolie, Kerry Washington, Adele, Lilly Collins, Selena Gomez vagy Emily Deschanel. Nekünk a csipkeoverál az egyik kedvencünk, de nézze meg ön is a galériában, hogy milyen menyasszonyi ruhák lesznek divatban a következő szezonban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra