Itt az év legvagányabb plus-size kollekciója

Nemcsak Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője, Lela Rose célozta meg a teltkarcsú divatrajongókat a tavaszi-nyári szezonban, hanem a molett méretű konfekciókban utazó Rum & Coke tervezője, Courtney Smith is, aki idén nemcsak egy életvidám, friss gyűjteménnyel lepte meg vásárlóit, de a márkanevet is az előzőnél egyel hangzosabbra, Courtney Noelle-re változtatta a közelmúltban.

A névcserére és a stílusváltásra pedig egy igencsak figyelemfelkeltő, 'Wonderland' névre keresztelt harsány kampánysorozattal hívták fel a közönség figyelmét, melynek főszereplője nem más, mint az IPM Model Management egyik legtöbbet foglalkoztatott plus-size modellje, Alex LaRosa. A javarészt hologramos, napsárga, rózsaszín, Barbie-kék és virágmintás ruhákban pózoló modell egy színes virágokkal kitapétázott babaház-szerű helyiségben tart tea partit, amit Myah Jones kapott lencsevégre a kísérletező kedvű amerikai márkának.

A végeredmény Lewis Carrol szürreális meseregényét, az Alice Csodaországban című könyvet juttatta eszünkbe, de nem rossz értelemben, hiszem a kollekció szórakoztatóra és szexire sikeredett. Nézze meg a galériában, hogy milyen egyedi, 42-es méretről induló nyári ruhákat kapni a Courtney Noelle online boltjában 139-339 dollár (kb.38.106-92.935 forint) között!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra