Fizetne 100 ezret ezért a táskáért?

Érdekes koncepcióval állt elő a számunkra eddig ismeretlenül csengő Miscere márka, az ötlet viszont szerintünk nem akkora bréking: olyan pakolós táskát terveztek, amelynek a közepét bármikor kicserélhetjük másmilyenre. A termék egyébként két – egyébként eléggé univerzális – alapszínben érkezik: a fehér és a tengerészkék közül választhatunk – tudtuk meg a HuffPosttól.

A táska ára húzós, 335 és 365 dollár (tehát 94 és 102 ezer forint) közötti összeget kérnek el értük, és a panelért is mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk: egy darabot 70 dollárért, azaz 20 ezer forintért vehetünk meg, ezért jobban járunk, ha egyszerre hármat veszünk – ekkor ugyanis 155 dollárt (43 ezer forintot) kell otthagynunk értük. Bár elsőre jópofának tűnhet, hogy egyik nap csíkos, a másik nap kockás a táskánk közepe, valószínűleg elég hamar ráun az ember a folytonos cserélgetésre. Ha mégis szeretné magának, akkor most csak előrendelheti és májusig kell várnia a kiszállítással. Ha addig Instagramon követné a márkát, ide kattintva megteheti.

output WyLI8k.gif
http://shopmiscere.com

Ön mit gondol: megér százezret ez a cserélgetős móka vagy ennyi pénzért inkább vesz kettő (vagy több) teljesen különböző táskát? Ha előbbi, akkor nyomjon a MENŐ-re, ha az utóbbi elképzeléssel tud azonosulni, akkor bökjön a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1424) (1261) Ciki!
Mustra