Nincs nagy őrület a Mammut H&M nyitásán

Így nézett ki a sor negyed 10-kor...
Így nézett ki a sor negyed 10-kor...Dívány

Április 16-án 11 órakor egy újabb H&M nyílt meg Budapesten, ezúttal Mammut II-ben. Hatalmas, 1700 négyzetméteres kétszintes üzletről van szó, ráadásul mint minden nyitáskor, most is 3000 forint értékű ajándékkártyát kap az első 50 sorban álló, illetve az, aki a nyitás napján 10 000 forint fölött vásárol. Női, férfi és gyerekruhák is kaphatók.

A Mammut H&M-jében a svéd cég több almárkája kapható lesz – például a L.O.G.G, a &Denim, a H&M Ladies, H&M Young –, de a fiatalos Divided cuccokért még mindig messzebbre kell utaznia a Széll Kálmán téri vásárlóközönségnek (vagy neten kell rendelniük).

... és így tíz óra előtt kicsivel. Nagyjából itt lett meg az 50 ember, aki kártyát kap.
... és így tíz óra előtt kicsivel. Nagyjából itt lett meg az 50 ember, aki kártyát kap.Dívány

Az esemény Facebook oldalán közel 900-an jeleztek vissza, hogy részt kívánnak venni a nyitási őrületben - ennél azért jóval kevesebben jöttek el rá. Elég korán elkezdtek gyülekezni az emberek: egy fiú és egy lány már reggel 7 óra óta ott állt.

Aki volt már a svéd márka üzletének nyitásán, az tudja, hogy ilyenkor a dolgozók tánccal köszöntik a divatra éhes vásárlókat. Ez most sem volt másként, íme a bizonyíték!
Aki volt már a svéd márka üzletének nyitásán, az tudja, hogy ilyenkor a dolgozók tánccal köszöntik a divatra éhes vásárlókat. Ez most sem volt másként, íme a bizonyíték!Dívány

Az előző nyitásokkal ellentétben most nem kezdték el korán számolni az embereket: háromnegyed 11-kor jelölték ki az első 50 embert, aki ajándékkártyát kap, addig szépen várakozni kellett a sorban. Ennyien egyébként már egy órával korábban, 9:45-kor megérkeztek az üzlethez, így aki később jött, az sajnos lemaradt az ajándékba adott 3 ezer forintos kártyáról.

Így tódult be a tömeg 11-kor
Így tódult be a tömeg 11-korDívány

A 11 órás kapunyitásra azért már szép számmal összegyűltek, így kapásból tömeg lett az üzletben, aminek kínálata egyébként elég basic, azaz leginkább egyszerű, könnyen kombinálható alapdarabokkal van tele. Jó hír a kismamáknak, hogy ők is találnak ruhákat, és a kisgyerekesek is örülni fognak a hatalmas gyerekszintnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek