Így lehet elegánsan kitenni, amink van

Nagy nap volt a vasárnap Fausto Puglisi divattervezőnek: két celebnő is az ő 2015-ös őszi kollekciójából választott ruhát a 2015-ös MTV Movie Awards-ra. Az egyikük, Emily Ratajkowski Robin Thicke szexistának nyilvánított Blurred Lines című klipjéből lehet ismerős, de azóta egész jól beindult a karrierje, és rendszeresen pózol fehérneműkampányokban.

Kinek áll jobban?

Ratajkowski egy zöld, féloldalas, mellet hangsúlyozó miniruhát választott a gálára, mely ugyan kihívó volt, de mégsem tűnt közönségesnek. Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy nagyon visszafogott kiegészítőket választott a modell, pár Jennifer Meyer gyűrűt és Eva Fehren fülbevalókat.

A 21 éves színésznő, Halston Sage szintén Fausto Puglisitól választott egy szettet, ráadásul olyat, ami eléggé hasonlít Ratajkowskiéra: ő Jimmy Choo cipővel egészítette ki a kék-fekete darabot, melynek mellrésze mintha kicsit többet takart volna, mint a modell ruhája – de valószínűleg csak kevesebb volt rajta a csillogó gyöngy.

A Puglisi-ruhákon kívül is voltak azért érdekes szettek az MTV Movie Awardson, például szerintünk jó irány, hogy az unalmas hasvillantás (crop top + A-vonaló szoknya) helyett egyre többen választanak olyan ruhát, ami átlósan osztja meg felsőtestüket. Ilyen ruhát vett fel például Victoria Justice színésznő is, akinek mellén és hasán a Versace 2015-ös tavaszi kollekciójának strasszkövei rajzoltak cikk-cakkot. Reese Witherspoon egy fekete-fehér Mugler ruhában mutatta meg, hogy a fekete-fehér színpárral is lehet még érdekes kontrasztot alkotni. Az optikailag karcsúsító ruhának egyébként jót tett, hogy Witherspoon neonpink Christian Louboutin körömcipőt választott hozzá.

És hogy ne csak a címben ígért, elegáns magamutogatásról legyen szó, alább megtalálja a magát mindig nagyon viccesnek gondoló Rebel Wilsont, aki előszeretettel gálázik elképesztő szettekben. Az ausztrál komika vaskos humoráról híres, és arról, hogy önmagából is előszeretettel csinál viccet, főként nagyobb eseményeken. Mostani bőrgatyás, szárnyas megjelenését valamiféle Victoria's Secret elleni lázadásnak is fel lehet fogni (ez most épp divatos téma), erre utalhat a nadrágján csillogó Think (gondolkozz) felirat is, mely elég jól rímel a Victoria's Secret Pink vonalának fenékre pozicionált szövegeire.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra