A pokróc az új kabát a celebnők körében

Bár egy jótékonysági kampány erejéig valóban olcsó sálra cserélték a celebnők a szezon egyik nagy slágerét, a monogramos Burberry sálat, azért a hétköznapokban és a vörös szőnyeges eseményeken mégis szívesebben mutatkoznak inkább a luxusmárka 300-400 ezer forintos pléd-szerű sáljában. A divatrajongó férfiak körében is felkapott pokrócra és poncsóra egyszerre emlékeztető kiegészítőt már a 2014-es őszi-téli szezon óta divatban tartják a tervezők, amit valahol meg tudunk érteni, hiszen számtalan formában és helyzetben magunkra tudjuk teríteni, ha akarjuk.

A túlméretezett, hatvanas-hetvenes évek stílusát idéző pokróc ráadásul még a tavasszal igencsak szükséges átmeneti kabátot is kiválthatja. Így gondolják ezt a hírességek is, akik a hagyományos kabát helyett inkább ilyen drámai hatást keltő darabba fektettek a közelmúltban. A celebnők választását elnézve ajánlott a semleges színpalettán mozogni, de menőnek számítanak a grafikai minták, motívumok és a bohém rojtok is a szezonban.

Taylor Swift például a méregdrága Burberry sál helyett megelégedett a Topshop fiatalosabb és olcsóbb kínálatával, míg Sarah Jessica Parker és Sienna Miller büszkén villantották meg a monogramjukkal ellátott luxuskiegészítőt a lesifotósoknak. A 45 éves amerikai színésznő, Queen Latifah pedig még egy vörös szőnyeges hollywoodi partira is illőnek találta a plédszerű sálat. Nézze meg a galériában, hogy hogyan és mivel viselik a hírességek a sokoldalú kiegészítőt!

Szerintem ez a trend...

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek