Divatba jönnek a szőrmestólák

Mi már most unjuk a szőrmés trendet, pedig bele kell törődnünk, hogy a következő szezonban bele fogunk fulladni a műszőrrel borított cuccokba a cipőktől a kabátokon és a táskákon át a sálakig. A divatházak New Yorktól-Párizsig gondoskodtak arról, hogy ne fázzunk majd 2015 őszén, de a kellemes tapintású prémes stólák és sálak felbukkanása még a legdörzsöltebb kritikusokat is meglepte a divathét alatt.

A fashionista.com szerkesztői is arról számolnak be, hogy az eddig exkluzívnak tartott szőrmekiegészítők lecsorognak majd az utcai divatba, aminek köszönhetően nemcsak magassarkúval és kiskosztümmel, hanem slampos tornacipővel vagy farmernadrággal is kombinálhatjuk a kényes anyagot, ahogy a hagyományos árnyalatokon kívül menő lesz pasztellszínű, csíkos, csillagos, illetve grafikai mintás változatban is a hűvös időszakban.

Ilyen látványos, de fiatalos luxusdarabban gondolkodott idén többek között Jason Wu, a Suno, Prabal Gurung, a J.Crew, Michael Kors, illetve Sonia Rykiel is, aki kollégáival ellentétben egy eggyel avantgárdabb formavilágot tett a kifutóra Párizsban. Nézze meg a galériában, hogy milyen plüss sálakban valamint kamu és igazi szőrme stólákban gondolkodtak a divatházak a klasszikus kötött sálak helyett!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra