OFFLINE

Heti kedvenc: ingruha négyféleképpen

2015. április 1., szerda 08:49

A The Fairchild Dictionary of Fashion szerint az ingruha egy egyenes fazonú, gombos ruha, amely hasonlít egy férfiingre, és övvel, valamint anélkül is lehet hordani. Főként az 1960-as évek második felében volt divatos, de azóta is rendszeresen felbukkan, például idén tavasszal és nyáron is divat lesz, legalábbis a fast fashion boltok kínálata ezt sugallja. 

Korábban már írtuk, hogy a farmerdzseki most jó befektetés, és persze e heti kedvencünkkel is bátran hordhatja, ahogyan a mostanában megint olyan menő fehér tornacipővel is. 

A grunge stílus, pontosabban a kockás minta nem akar kikopni a divatból, és persze ingruhát is kapni ilyen anyagból. Szóval ha groupie-nak vagy rocksztárnak akar öltözni, akkor bőven van miből válogatnia, a bőrdzsekikkel is Dunát lehet rekeszteni.

Ha vége lesz a tavaszi télnek, akkor ez az összeállítás tökéletes akár munkához, akár bulizáshoz is. A fekete ugye örök, és úgy tűnik, hogy a korallszín is, ezt bizonyítják a magyar tervezők őszi/téli kollekciói is, amelyeket nemrég mutattak be

Ha nem akar túl sok lábat mutatni, akkor ajánljuk a H&M ingruháját, ami sajnos megint magas és sovány lányokon mutat igazán jól. Bár ehhez is vehet lapos talpú cipőt, magas sarokkal jobban mutat. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta