OFFLINE

Csak Torontóban tüntettek a szőrme ellen

2015. március 31., kedd 19:18

London, Párizs, New York és Milánó (plusz Budapest) után Torontóban is rendeztek divathetet, ahol a The Wild North nevű márka kockahasú modellekkel mutatta be a következő ősz-téli szezonra szánt kollekcióját. A meleg ruhákban utazó márka használ szőrmét is kabátjaihoz, de ahogy a képeket elnéztük, leginkább a kapucnikra tesznek bundát: ez is elég volt annak az egy darab tüntetőnek, aki szatyorral és táblával a kezében felrohant a kifutóra, hogy szőrmeellenességét hirdesse.

Szerintünk elég furcsán választott helyszínt a hölgy. Oké, valószínű, hogy egy Louis Vuitton showra nem kapott volna meghívót, de akkor is: az összes nagy divathét arról szólt (már tavaly is), hogy szőrmét fogunk hordani szőrmével, és egyiken se szerveztek tüntetést. Pedig a szőrmés cipők ellen igazán rendezhetett volna valaki egy tiltakozást, és a párizsi divathét legtöbb bemutatóján is lett volna helye egy PETA-felvonulásnak. A kanadai hölgy tiltakozása egyébként leginkább magányos magánakciónak tűnik, de mi értékeljük erőfeszítését, még akkor is, ha lehet, hogy a műszőrme sem jó megoldás.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta