OFFLINE

Ilyen, ha a Tchibo Stylist öltöztet

2015. március 28., szombat 18:16

Miután kipróbáltuk, milyen, ha a telefonunk öltöztet egy hétig (és elég vegyes élményeket gyűjtöttünk), adta magát, hogy a Tchibo hasonló alkalmazását is teszteljük – főleg, hogy a márka egy sajtóeseményt is rendezett az alkalmazás bemutatásához.

A Tchibo Facebook oldalán elérhető applikáció persze nem a saját ruhatárunkkal dolgozik, és csak a márka darabjait ajánlja fel (ez sejthető volt), de azért hasznos találmány. Az applikáció mechanizmusa egyszerű, 10 rövid kérdésre kell válaszolnunk, és rögtön meg is tudjuk, hogy az alakunk alma, körte, homokóra vagy oszlop: ezután az alkalmazás az alkatunkhoz passzoló darabokat ajánl, melyeket Schreiter Lilla stylist válogat össze az online és valós üzletek készlete alapján.

Mi rögtön a helyszínen kipróbáltuk, mit kapunk, ha kitöltjük a tesztet: némi akadályt jelentett, hogy a mobil eszközökön nem futott hibátlanul az alkalmazás, így inkább azt ajánljuk önnek is, hogy asztali számítógépen essen neki: azon gond nélkül tudtunk válaszolni a kérdésekre. Az ajánlott ruhadarabokat a neten talán még könnyebb is megvenni, mint az üzletben, ahol meg kell keresni őket, aztán vagy van méret az ajánlott darabból, vagy nincs. Ami a szetteket illeti: a stílussal mindketten elégedettek voltunk, eléggé eltalálta az alkalmazás, melyikünk mit szeret, a méretekkel voltak kisebb problémáink.

Összességében jó öltet a Tchibo Stylist, mert jó tippeket ad tavaszra: én például biztos nem nyúltam volna a mintás nadrág után, pedig mint kiderült, nagyon jól kombinálható darab és a pink ruha is megállja a helyét akár tunikaként is. A vékony, világoskék farmernadrág nagyon kényelmes volt és a hozzá passzintott sötétkék pulcsival nekem nagyon tetszett. Egyébként meg, ha az lenne a gondja, hogy csak Tchibo ruhákat ajánl az applikáció: hasonló darabokat biztos lehet találni más boltokban is, iránymutatásnak pedig nagyon jó, amit ajánl.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta