OFFLINE

Ilyen étteremreklámot sem lát minden nap

2015. március 26., csütörtök 15:16

Wild food for wild people, azaz Vad ételek vad embereknek szlogennel készült el egy videó, amely egy japán éttermet reklámoz. A kétperces kisfilmben a madridi Yugo séfje a második világháborús bunkerre emlékeztető étteremben már-már ijesztően közelről mutatja be a különböző állatok feldolgozását és az ételek elkészültét. Nem tagadjuk, a szerkesztőség egyik részének összefutott a nyál a szájában, viszont azt is megértjük, ha valaki nem vágyik ilyen naturalisztikus illusztrációkra.

Önnek bejönnek az ilyen típusú videók? Kipróbálna egy olyan éttermet, amelyik ilyen videóval reklámoz? Ha már veszi is a repjegyet Spanyolországba, kattintson a MENŐ gombra, ha viszont irtózik a filmben látottaktól, és inkább nem akarja tudni, hogyan készül egy-egy fogás, kattinthat a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1089 szavazat 1029 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta