OFFLINE

Ön hordana Big Mac-mintás cuccokat?

2015. március 26., csütörtök 09:29

Annyira imádja a gyorséttermi kajákat, hogy akár viselné is őket? Van egy jó hírünk: a McDonald's úgy döntött, hogy ruhákra és kiegészítőkre nyomja az ikonikus BigMac fotóját, így akár tapéta, ágynemű vagy thermo szett formájában is gyönyörködhet benne.

A BigMac webshopjában egyaránt megtalálja a már készleten lévő és a még egyelőre Coming Soon (hamarosan) felirattal ellátott termékeket – utóbbiak között van kutyaruha és gumicsizma is. Az árak egyébként közepesen hajmeresztőek: az ágyneműszettért 400 svéd koronát (12 ezer forintot), a tapétáért 479-et (15 ezer forintot), a a thermo anyagú alsóért és felsőért pedig 495-öt (16 ezer forintot) kell fizetnie. Ez a kollekckó egyébként a többállomásos I'm lovin it 24 kampány része és sajnos rossz hírünk van: Budapest nincs a helyszínek között (Bukarestig vagy Bécsig kell utazniuk a fanatikusoknak), és sajnos a webshop sem szállít hozzánk.

posztba
Fotó: www.bigmacshop.se

Így csak elméleti síkon tesszük fel a kérdést: önnek bejönnek ezek az alkotások? Ha igen, kattintson a MENŐ gombra, ha nem érti, hogy ezt mégis ki venné fel, akkor pedig irány a CIKI!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
915 szavazat 854 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta