OFFLINE

Nem ússzuk meg a szőrös cipőket az ősszel

2015. március 25., szerda 16:38

A 2015-ös őszi-téli kollekciókat felvonultató divathét egyik legkevésbé praktikus trendje vitathatatlanul a szőrmével borított cipő, ami szinte az összes meghatározó divatház kifutóján megjelent a szezonban. A New Yorktól Párizsig végigsöprő trend azonban nem is annyira újkeletű, hiszen a Céline már 2012 októberében ilyen szőrös mamuszokkal riogatta a közönségét Párizsban, majd olyan feltűnési viszketegségben szenvedő celebnőknek is megtetszett az új mánia, mint Kim Kardashian vagy Rihanna.

Tehát a következő hűvös időszakban nemcsak színes szőrmebundákra és a szőrrel fedett designertáskákra vadászhatunk majd, hanem műszőrrel vagy igazi szőrmével beborított lábbelikre is, amit beépített kollekciójába többek a Gucci újdonsült kreatív igazgatója, Alessandro Michele, a Maison Margielának tervező John Galliano, a Fendi, Antonio Marras, a Tibi, a Blumarine, illetve a BCBG Max Azria is.

A tervezők szerint barnában, szürkében, hófehérben és smaragdzöld színben jön majd divatba a furcsa trend, ami valószínűleg nemsokára megjelenik majd a fast-fashion márkák kínálatában is. Azért arra már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fognak mutatni ezek a cipők az első őszi esőzés után a latyakos városban, de az még odébb van. Addig is nézze meg a felhozatalt a galériában és szavazzon!

A szőrös cipő szerintem...

 • 29
  Nagyon menő, hordanám
 • 200
  Gusztustalan, nem fogom hordani
 • 13
  Végre valami új a cipő piacon
 • 59
  Nem tudnak már mit kitalálni, átverés
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta