OFFLINE

Zseb alól anyázó macska: menő vagy ciki?

2015. március 23., hétfő 14:09

Szeretjük a kreatív, nem tizenkettő egy tucat cuccokat, egy amerikai márka felsője viszont még nekünk is meglepetést okozott. A Ripndip által tervezett póló zsebében egy cukin mosolyogó macska bújik meg, a zsebrészt lehajtva pedig kiderül, hogy egyáltalán nem ok nélkül mosolyog, az anyag alatt ugyanis sunyin bemutat nézőjének. A Lord Nermal művésznévre keresztelt macskának persze baromi nagy sikere van, és lássuk be, bőven akadnak olyan szituációk, mikor hasznát veszi az ember.

A pólót egyébként a leginkább deszkás cuccairól ismert Los Angeles-i márka, a Ripndip tervezte, a sunyi macskát és legtöbb dizájnjukat egy New York-i grafikusnak, Jayme Lemperle-nek köszönhetik. Az anyázó macska nem csak hagyományos póló fazonban, hanem ingben is elérhető, 34 dollárba (9700 forint) kerül és ide kattintva lehet megvásárolni – egyelőre viszont csak elméletileg. A hirtelen jött népszerűségnek köszönhetően ugyanis már jó ideje nincs raktáron a termékt, de azért érdemes időnként ránézni a weboldalra, hátha feltöltik az árukészletet. A galériában megnézheti a létező összes fazont. Most pedig ítélkezzen, mit gondol a sunyin bemutató macskáról: menő vagy ciki?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1047 szavazat 1574 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta