Beyoncé vagy testvére öltözik jobban?

A celebnők egyre jobban érzik a kabátruhatrendet (amiről egyébként mi is írtunk pár hete): ráadásul most egy igazi testvérharcról számolhatunk be. A Harbison márka kabátja annyira megtetszett Solange és Beyoncé Knowles-nak is, hogy mindketten felvették – valószínűleg egyébként kölcsönkérték egymástól. Érdekesség: a cég honlapja is azzal a lookbook fotóval nyílik, amelyen a jól bejáratott ruhadarab látható. Beyoncé az overálőrületből is kiveszi a részét – ráadásul egy olyan Gucciban, amit Alesha Dixon is elsütött. Izgalmas párbajok következnek, nézze csak!

Solange Knowles vs. Beyoncé

Ki a menőbb Knowles?

A már beharangozott kabátot mindkét celebnő egy-egy divathéten viselte. Solange Vivienne Westwood show-jára vette fel Párizsban és imádjuk, hogy – tőle jól megszokott módon – valamilyen extra cipőt vett fel hozzá. Nővére, Beyoncé akkora sztár, hogy még a backstage-ben is napszemüveget visel – igaz, ez a kerek fazon meglepően jól áll neki. Ő a kabátot csak hanyagul magára dobta, hogy látszódjon a kövekkel díszített ruhája és a hozzá tartozó óriási méretű öve. Cipők közül ő egy bordó darabot választott, és egy nude-vörös szőrmestólát szorongat a kezében.

Beyoncé vs. Alesha Dixon

Ki a jobb?

Beyoncé a Gucci Chime for Change elnevezésű eseményére vette fel ezt a fehér overált, amelybe – talán nem annyira meglepő módon – az olasz divatház cimkéjét varrták. Az énekesnő valamiért fekete cipőt húzott hozzá, de ami még meglepőbb, hogy a szetthez mentazöld manikűr és púderrózsaszín pedikűr társult. (Miért?) Ékszerek közül csak egy gyűrűt vett fel, sminkje és haja pedig klasszikus beyoncés volt.

Alesha Dixon a Britain's Got Talent egyik meghallgatásán villantott hasonló szettet – igaz, ő jelentős mennyiségű aranyszínű kiegészítőt akasztott magára. Ehhez passzolt a lábbelije is, ugyanis egy lakkfekete, aranylánccal díszített magassarkú szandált húzott lábaira. Nekünk ez már egy kicsit "túl sok", olyan össze-vissza és ezen a hátranyalt haj és az extrém méretűre dúsított pillák sem enyhítenek.

Leighton Meester vs. Katie Cassidy

A ruha jobban áll

Ha unja Beyoncét, akkor most örülni fog: a következő páros egyik tagja sem ő! A 2007 és 2012 között a Gossip Girlben (Pletykafészek) szereplő (majd azóta szinte csak ezzel a közéletben maradó) Leighton Meester a Life Partners eseményre látogatott el egy Cushnie et Ochs ruhában (melyből egy darab átlagosan 1300 euróba, tehát 400 ezer forintba kerül), ami egész jól kimaxolta a geometriai minta témakörét. A szabadnapos vámpírnak sminkelt színésznő egyébként egy zöld táskát választott a monokróm szetthez.

Katie Cassidy szintén megjárta a Pletykafészek című sorozatot, így egy fokkal még viccesebb, hogy majdnem olyan szettben parádézott a Paleyfesten, mint kolléganője. Cassidy nem gondolta túl a szettjét: fekete lábbelit húzott, ajkaira pedig (Meesterhez hasonlóan) vörös rúzs került.

Oszd meg másokkal is!
Mustra