OFFLINE

Póló kisembereknek: menő vagy ciki?

2015. március 22., vasárnap 14:01

Március 25-ig rendelheti meg a Kisember pólót!
Március 25-ig rendelheti meg a Kisember pólót!
Fotó: anyad.bigcartel.com

Nem kellett sokat várni arra, hogy valaki fantáziát lásson a keményen dolgozó kisember történetében. Persze megértjük, ránk is nagy hatással volt az elborult meghatározás, amivel az ország nagy részét illették a közelmúltban. Az "anyád a webshop" csapata szerint nincs semmi gáz abban sem, ha mások tudtára adjuk az ezzel kapcsolatos érzéseinket, ezért elkészítették pólójukat, amin a lényegtörő "Anyád a kisember" felirat olvasható.

Az egyszerű szabású H&M márkájú pólókra március 25-ig lehet leadni a rendeléseket az anyad.bigcartel.com oldalon és április 1-től lehet majd átvenni az elkészült darabokat a hetedik kerületi Konyhában (mert anyád a futár). A kreatív márka szerencsére nem árazta túl a pólókat, aminek köszönhetően 3000 forintért már feliratos pólója is lehet arról, hogy mit gondol a "kisemberezésről". Ön szerint menő így meglovagolni az aktuális közhangulatot, vagy inkább cikinek és túl provokatívnak találja ilyen jellegű véleménynyilvánítást? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
916 szavazat 1231 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta