Magyar fenékre magyar leggingst!

Alig pár évvel azután, hogy az ausztrál származású James Lillis Black Milk Clothing nevű márkájával új értelmet adott az alsóruházat fogalmának, végre valaki hazánkban is fantáziát látott a minőségi cicanadrágokban. A Nushi néven futó új dizájnermárka ugyanis egy olyan prémiumkategóriás leggings-kollekcióval debütált, melynek egyes darabjait kortárs magyar művészek rajzai díszítik.

Az élénk színű és különleges mintás leggingsekre várhatóan lesz igény, hiszen hazánkban különösen népszerűek az efféle szerelések. A cicanadrágok szerelmesei 14 féle új minta közül választhatnak majd a 2015-ös tavaszi-nyári szezonban, a merész nyomatokban gazdag Awesome Line darabjaiért 39 eurót (kb.11.990 forint), az Aywee, Petyka és Tripo által tervezett Collab Line leggingseiért pedig 49 eurót (kb.15.069 forint) kérnek a márka online boltjában, de a cicanadrágok hamarosan egy-két magyar dizájnerbolt kínálatába is bekerülnek.

A Tripo által tervezett darabra például olyan ikonok arcai kerültek rá, mint Beyoncé, Marilyn Monroe vagy Palvin Barbara. Ön mit gondol: menő leggingsben járni, vagy annyira ciki lett az elmúlt években, hogy még az ilyen designerdarabokat is érdemes jó messziről elkerülni? Nézze meg a galériában a vidám és fiatalos kollekciót és szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1679) (1517) Ciki!
Mustra