OFFLINE

Outletben veheti meg a NUBU ruháit

2015. március 17., kedd 11:53

A NUBU őszi és téli kollekcióinak darabjait, illetve korábbi kollekciók egyes ruháit a héten 50-70% kedvezménnyel lehet megvásárolni a NUBU ideiglenes üzletében, a Szervita tér 3-ban. Nadrágok 20, ruhák 30, kabátok 40 ezer forint körüli áron kaphatók, ami ugyan első hallásra soknak tűnhet, de mind nagyon szépen elkészített, remek anyagból szabott, örök darab, szóval ha eddig csak a 70-80 ezres árcetli tartotta vissza attól, hogy magyar tervezői darabot vásároljon, most jött el az ön ideje.

A készlet nem hatalmas, de elég nagy – ahhoz képest főleg, hogy tulajdonképp február eleje óta tart egy hasonló mértékű, 30-50%-os leárazás a márka üzletében –, úgyhogy kis szerencsével még a méretek közül is tud válogatni. Nude by NUBU ruhákat most itt ne keressen, de ha fehér, szürke, fekete egyberuhát, bőrrel kombinált dzsekit vagy sortot szeretne, nézzen körül mihamarabb, a népszerű darabokat hamar elkapkodják! Az outlet hétfőn nyitott, március 21-én, szombaton este 8-kor zár, kedvcsináló képek a galériában, további részletek az esemény Facebook oldalán!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta