OFFLINE

160 ezerbe kerül és készlethiányos a pompon-ruha

2015. március 17., kedd 18:26

Belehúzott a NastyGal: még csak március van, de már túl vannak egy Dior-cipő pofátlan koppintásán, most pedig 160 ezerbe kerülő pompon-ruhával borzolják a kedélyeket. A miénket legalábbis igen, de úgy látszik, mi vagyunk a kivételek: az ausztrál Dyspnea márkával közösen alkotott és 583 dollárba kerülő ruha három méretben (XS, S és XL) már most készlethiányos. Két dolgot nem tudunk elképzelni: az élethelyzetet, ahova felveheti ezt a csodát, és azt, hogy mi a franc kerül ezen ennyibe?!

A leírás szerint legjobban "magas derekú alsóval, ahhoz passzoló melltartóval és világító padlójú tánctérrel mutat". Hm, hm, kezdjük sejteni, milyen célra is készült. Ha sokallja az árat, de bejön önnek az áttetsző anyag, nézze meg ezt a felsőt: ugyanaz a terveződuó áll mögötte és pont feleannyiba kerül, mint a ruha. A Dyspnea honlapja szerint munkájukra leginkább Rihanna, Beyoncé és Russel Brand vannak nagy hatással – azok, akiket nem érdekel, hogy mit gondolnak róluk. Ez azért elég jó magyarázat a ruhára. 

ajanlo
Fotó: nastygal.com

No, de a legfontosabb: ön mit gondol? Ha a poszt elolvasása után már meg is rendeli magának (esetleg előkészít egy százas zsebkendőt, mert mérethiányos a készlete), akkor nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont ilyen arcot vág (mint mi), akkor a CIKI-re bökjön!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1051 szavazat 936 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta