Katalin és Naomi Campbell is küzd a legjobban öltözött címért

Múlt héten azt kérdeztük önöktől, hogy Jennifer Lopez vajon estélyiben vagy midiszoknyában mutat-e jobban, és most is hasonlóan szép nőkkel készültünk a hétfőre. Naomi Campbell és Elena Perminova Burberry-ben menőztek, Courteney Cox csillogós miniben, Katalin pedig fehér-kék (vagy fekete-arany?) mintás ruhában mutatkozott nemrég.

Naomi Campbell vs. Elena Perminova

Ki a jobb?

Bár a Burberry 2015-ös őszi-téli kollekcióját február 23-án tartották, Naomi Campbell annyira menő (és befolyásos), hogy már 3 nappal előtte, 20-án viselte az egyik kabátot belőle. A topmodellt lesifótosok kapták le: ezért valamicskét érthető, hogy egész arcot eltakaró napszemüveg és óriási kalap volt rajta. A türkizkék kabát alatt fekete felsőt viselt, kezében pedig szintén a brit márka táskája volt. Lábaira velúr combcsizmát húzott.

Elena Perminova "csak" a bemutató napján vette fel az ominózus kabátot, amelyhez fekete magassarkú szandált, ugyanilyen színű kistáskát és egy aranysárga napszemüveget kapott. Perminova sminkje teljesen természetesre sikerült és a haja is szép, azt viszont nem tudjuk, mit viselt a kabát alatt. Mondjuk érthető, hiszen újra visszatér(t) a kabátruha trend!

Crystal Reed vs. Courteney Cox

A fekete jobban áll

Crystal Reed hű maradt nevéhez és február 17-én a Vanity Fair partijára egy kristályosan csillogó koktélruhában érkezett. A fekete színű, lyukacsos, nyakban megkötős ruhadarabhoz bokapántos magassarkút húzott, táskát nem vitt magával, kiegészítők közül is csak egy gyűrűt. Mondjuk a díszített gallér miatt megértjük, miért nem vett fel még egy nyakláncot is. A rúzsa színe szép és jól áll az arcához – akárcsak az áll alá érő frizurája.

A Jóbarátok egykori Mónikája a február 8-i Grammy díjátadóján jelent meg ebben a szerelésben (tehát előbb, mint Reed), és ő sem volt elég bátor – már ami a cipőjét és a táskáját illeti. Előbbi egy fekete magassarkú volt, a kezében pedig egy ugyanilyen színű doboztáskát cipelt. Valószínűleg a díszítés miatt, de ezüst ékszereket választott, Cox pedig idővel egyre csinosabb lesz arcügyileg. Ugye nem csak szerintünk?

Kate Middleton vs. Uzo Aduba

Kinek áll jobban?

Katalint még tavaly áprilisban fotózták le ebben a kék-fehér virágos szettben a reptéren. Hogy miért lett most újra érdekes? Mert Uzo Aduba ennek a rózsaszín párját viselte egy színesbőrű nőknek szervezett eseményen. Örülünk, hogy a hercegné nem fekete, hanem sötétkék magassarkút választott a ruhához. Kezeiben égkék kistáskát szorongatott, sminkje és haja pedig szokásosan "katalinos" volt.

Uzo Adubát a szett összeállításánál valószínűleg inspirálta Middleton, mivel ő is a ruha egyik fő színével megegyező árnyalatú magassarkút vett fel a szetthez, amelyet végül ezüst ékszerekkel egészített ki. Ő táskát nem vitt magával, és a haja, illetve a sminkje is teljesen rendben volt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek