18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kanye West meztelen modellekkel reklámoz

A rapperből lett tervező, Kanye West pár évvel ezelőtt a Nike-nak tervezett, most viszont a riválisának, az Adidas-nak hozott össze egy rakat harisnyaruhát. A kollekció 53 oldalas lookbookja csütörtök reggel kerültek fel PDF formátumban a seasonzine.com-ra – és egy kezünkön meg tudnánk számolni, hány olyan modell található benne, akin van ruha.

A meglehetősen sötét és koszos hatású (elnézést, misztikus és művészi) sorozatban számos olyan ötlet helyet kapott, amelyet már láthattunk a New York-i divathéten is: az egyik ilyen a bőrszínű, testre tapadó macskanő-ruha, amit már akkor sem tudtunk mire vélni. Míg a kifutón látott darabok megosztották a divatrajongókat, pletykák szerint teljesen jó a kollaboráció fogadtatása szélesebb körökben, mi csak azt nem értjük teljesen, hogy a meztelen modellek mit reklámoznak, fáslit?

A virtuális füzetkében szerepelnek női és férfi modellek is, ráadásul West minden korosztályból válogatott és Jackie Nickerson fotós egyik képén még ő maga is szerepel kukoricászsákra emlékeztető kabátban. Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magáénak szeretné a tudni valamelyik ruhadarabot: az árak 350 és 3500 dollár (100 ezer és egymillió forint) között mozognak majd.

"Jackie Nickersont legtöbben ír katolikus szerzetesrendekről készített, és az ebolával kapcsolatos fotói miatt ismerik, a most elkészült anyag pedig betekintést enged a kollekció anyagaiba és textúráiba" – mondta a Style.comnál dolgozó Noah Jonson. Valószínűleg mi nem értünk a művészetekhez, de nekünk kicsit erőlködésszagú a végeredmény (ahogy maga Kanye West is).

"Túl vagyok Kanye Westen. Úgy értem, nem rajongok a zenéjéért és az egész attitűd nem az én stílusom" – nyilatkozta Fern Mallis, a divathét egyik alapítója, mi pedig látatlanban legjobb barátnőnkké fogadtuk őt. Ami a jövőt illeti, maradunk a jól bevált márkáknál, ha sportruházatról van szó, ön pedig a galériánkban megnézheti a lookbook pár fotóját. Ha a teljes anyagra kíváncsi, ide kattintva letöltheti!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek