Kim Kardashian anyja divatot teremtett

Érdekes egybeesésre lettek figyelmesek a Fashionista.com szerkesztői, akik szerint a 2015-ös őszi-téli kollekciókat felvonultató New York-i divathét alatt több divatház kifutóján is felbukkantak ahhoz hasonló áttetsző nadrágok, mint amilyet Kim Kardashian 59 éves anyja viselt egy hónappal ezelőtt Párizsban, a Chanel haute couture bemutatón.

A jelenségnek nyilván több oka van, hiszen könnyen elképzelhető, hogy csak Karl Lagerfeld tavalyi tervein akadt meg a tervezők szeme, de azt sem zárnánk ki, hogy az élelmes divatházak designerei a kellő önbizalommal rendelkező Kris Jenner népszerűségét és befolyását kihasználva csempészték bele kollekcióikba a lenge anyagból készült darabot.

lyen nadrágban gondolkoztak többek között a Rodarte tervezői, akik az Altuzarrához hasonlóan csipkés anyagból készítették el a lábvillantós darabot, ezzel szemben Charlotte Ronson, Jonathan Simkhai és Collina Strada inkább a sejtelmes sifont választotta a nadrág elkészítéséhez. A H&M a trendek elé ment, és már most lehet náluk áttetsző gatyát venni a nyárra, 14.990 forintért. Nézze meg a galériában, hogy mit kínálnak a tervezők és szavazzon! Mit gondol az új trendről?

Szerintem...

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek