OFFLINE

Kim Kardashian anyja divatot teremtett

2015. március 14., szombat 11:29

Érdekes egybeesésre lettek figyelmesek a Fashionista.com szerkesztői, akik szerint a 2015-ös őszi-téli kollekciókat felvonultató New York-i divathét alatt több divatház kifutóján is felbukkantak ahhoz hasonló áttetsző nadrágok, mint amilyet Kim Kardashian 59 éves anyja viselt egy hónappal ezelőtt Párizsban, a Chanel haute couture bemutatón.

A jelenségnek nyilván több oka van, hiszen könnyen elképzelhető, hogy csak Karl Lagerfeld tavalyi tervein akadt meg a tervezők szeme, de azt sem zárnánk ki, hogy az élelmes divatházak designerei a kellő önbizalommal rendelkező Kris Jenner népszerűségét és befolyását kihasználva csempészték bele kollekcióikba a lenge anyagból készült darabot.

lyen nadrágban gondolkoztak többek között a Rodarte tervezői, akik az Altuzarrához hasonlóan csipkés anyagból készítették el a lábvillantós darabot, ezzel szemben Charlotte Ronson, Jonathan Simkhai és Collina Strada inkább a sejtelmes sifont választotta a nadrág elkészítéséhez. A H&M a trendek elé ment, és már most lehet náluk áttetsző gatyát venni a nyárra, 14.990 forintért. Nézze meg a galériában, hogy mit kínálnak a tervezők és szavazzon! Mit gondol az új trendről?

Szerintem...

 • 24
  Karl Lagerfeldet koppintották a divatházak
 • 7
  Kris Jenner hírnevét lovagolják meg
 • 63
  Közönséges, nem fogom hordani
 • 14
  Elegáns, beépítem a ruhatáramba
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta