OFFLINE

Bizarr arcékszerekkel sokkol a Givenchy

2015. március 14., szombat 08:46

Jó pár szezonnal ezelőtt dobta piacra a Givenchy az orrgyűrűjét (ide kattintva láthatja, hogyan néz ki), most azonban új szintre emelte az arcékszereket. Március 8-i, 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatóján a modellek az arc különböző részein (leggyakrabban a szemek alatt és a száj mellett) viselték a francia divatház kiegészítőit.

"Riccardo Tisci (a Givenchy kreatívtervezője – a szerk.) felvázolta az alapokat, aztán megkért minket, hogy engedjük szabadon a fantáziánkat és használjuk ki a manökenek arcának adottságait" – mesélt a style.comnak különös élményeiről Pat McGrath, brit sminkmester. "A bizsuk felvitele több mint hat órán át tartott. Mivel elég nehezek, így alaposan meg kellett tervezni, hogy hova és hogyan helyezzük fel őket" – tette hozzá. Beleszeretett a fura kiegészítőkben? Jó hír: Tisci elejtette a style.com egyik munkatársának, Nicole Phelps-nek, hogy azok nem csupán a show részei voltak, de árulni is fogják őket.

Ha az arcbizsukon valahogy még túl is jutunk, a zsíros és lenyalt frizurákon egyszerűen nem tudunk: a kettéválasztott, hortobágyi juhászok bajszára emlékeztető frufruval többet nem szeretnénk találkozni – pláne nem a (magyar) utca emberén. Ha kíváncsi a bemutató közeli képeire, kattintson a fenti fotóra!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta