Jennifer Lopez estélyiben vagy midiszoknyában jobb?

Bár az Oscar-díj átadója és a hozzá kapcsolódó Kinek állt jobban bejegyzés már két hete volt, mindenképpen szerettünk volna megemlékezni Jennifer Lopez estélyijéről. Nemcsak azért, mert lélegzetelállítóan gyönyörű volt, de hasonlóban parádézott az estén Luciana Pedraza is. Bár Lopez ruhája nem került be a 15 legjobb közé a Díványon, a szavazódobozok segítségével megmutathatja nekünk, hogy mekkorát hibáztunk ezzel!

Jennifer Lopez vs. Luciana Pedraza

Ki a jobb?

Az énekesnő – nem nagy meglepetésünkre – egy Elie Saab-estélyiben vágott neki az estének, amely pont annyit engedett látni kebleiből, amennyit megszoktunk tőle. Lopez imádja a testszínű ruhákat és jól is állnak neki – ehhez a gyöngyös-virágos aljú darabhoz nude körmöket festet(ett) és bézs színű krokodilbőr clutchot cipelt magával. A babarózsaszín ajkak tökéletesen beleillenek az összhatásba, haját pedig lófarokba fogta, hogy egyszerre érvényesülhessen a ruha felsőrésze és a decens fülbevalója is.

Luciana Pedraza ruhája nem Elie Saab volt: ő Jad Ghandour-tól választott egy estélyit az alkalomra és a nude helyett inkább a rózsaarany mellett tette le a voksát. Bár a haját ő is hátrafogta és kristályfülbevalót viselt, clutchok közül egy csillogót választott. Nem célunk ítélkezni, de Pedrazán elférne néhány plusz kiló.

Jennifer Lopez vs. Maggie Grace

Kin jobb a midiszoknya?

Ha már szóba került Lopez, nem mehetünk el a lenti szettje mellett sem. Imádjuk az A-vonalú midiszoknyákat, de sajnos a celebek közül kevesen vállalják be, mondván alacsonyaknak nem áll jól. Lopez éppen ezt cáfolja, ugyanis hiába 164 centiméter, a magassarkúnak köszönhetően kicsit sem "nyomja össze" a szoknya. A kékeszöldes ruhadarab egyébként sötétkék felsőrésszel rendelkezik, ezekhez választott tweed kabátot és hegyes orrú cipőt Lopez. Haját felkontyolta, a színes tusvonal viszont rádobott 5 évet az egyébként 45 éves énekesnőre.

Maggie Grace ugyanezt a ruhát viselte, amikor január elején ellátogatott az Elrabolva 3 premierjére. Ő is egy sötétebb hegyes orrú magassarkút vett fel a szetthez, illetve két gyűrűt és egy opálos fülbevalót viselt. Egyébként a haja és a sminkje is teljesen összhangban volt.

Beyoncé vs. Nicole Peltz

A fehér ruha jobban áll

Ha már unja Jennifer Lopezt, van egy jó hírünk: következő összeállításunkban már nem ő szerepel, hanem Beyoncé, illetve Nicole Peltz. Beyoncé a Vanity Fair Oscar partijára látogatott el ebben a hófehér, testre tapadó ruhában, amelyhez elég érdekesen választott kiegészítőket. Az arany glitterekkel díszített, nyitott orrú pornós cipőre szavaink sincsenek és a nyaklánc is elég érdekesen mutat az énekesnőn – bár valószínű, hogy egész életünkben összesen nem keresünk annyit, mint amennyit ér. Az a szőrmeboleró pedig legalább annyira hiányzott a szettből, mint a bal kezén található kismillió gyűrű.

Nicola Peltz a Transformers bemutatóján hasonló ruhában vágott érdekes fejet. A halványlila manikűr mellé csak egy ujjpercgyűrűt vett fel, a cicásan kihúzott szemek pedig még jobban ráerősítenek az egyébként is pajkos nézésre.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra