Vegye meg most a Moschino őszi-téli cuccait!

A nem csak tervezőt, de stílust is váltó olasz divatház a tavalyi sikeren felbuzdulva idén sem tudta kivárni az őszi-téli szezon beköszöntét és a milánói divathéten felvonultatott show után szinte azonnal piacra bocsájtott egy „Ready to Bear” névre keresztelt kapszulakollekciót, ami a bemutatón látott macis darabokat tartalmazza – számol be a style.com a luxusmárka élelmes húzásáról, amivel vélhetően nem a Ted második részét kívánták promotálni. 

Jeremy Scott ezúttal nem mekis logóval ellátott kiegészítőket és barbies cuccokat akar ránk sózni nagyon drágán, hanem egy vicces medvefejekkel ellátott gyűjteményt, amit a meglepően magas árazás ellenére garantáltan elkapkodnak majd a Moschino online boltjából a tehetős divatrajongók és a telefontokokra kuporgató bloggerek.

Szóval ha őszi Moschino kollekcióra vágyik, ne várja a következő hűvös szezont, már most le kell csapnia a medvefejekkel telenyomott sálakra, melyek darabjáért 100.239 forintot kérnek a márkánál. A kollekció egyik legdrágább tétele a bőrdzseki formát idéző táska, amiért 425.769 forintot kell fizetnünk, de hasonlóképpen sokalljuk a 220.390 forintot is egy macis pulóverruháért. A márka gyorsasága valószínűleg annak is köszönhető, hogy ez az egyetlen módja, hogy megelőzzék a hamisítványok piacra kerülését: tavaly a mekis kollekciót már azelőtt nagy erőkkel árulták az Aliexpressen, hogy az a hivatalos boltokba került volna. Ügyes húzás Scott részéről, hogy igyekszik beelőzni a másolatok piacát, kíváncsiak vagyunk, mikor jut el idáig a többi márka is. Addig is, nézze meg a galériában, hogy milyen rajzfilmes kollekcióval készül 2015 telére már tavasszal a Moschino!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek