OFFLINE

Heti kedvenc: a trapéznadrág nagy visszatérése

2015. március 4., szerda 10:37

Évekkel ezelőtt még furcsán néztek arra, aki trapézfarmert keresett az üzletekben, de most már vége az ínséges időszaknak, és ha unja a skinny fazont, van miből választania. Persze amíg nem mindenhol vannak magasság szerinti méretezések, nincsenek könnyű helyzetben a bővebb szárú nadrágok kedvelői, hiszen lehet, hogy pont a lényeget kell levágatni/felvarratni. Sebaj, nézzük, hogyan érdemes hordani a múltidéző nadrágot most. 

Nemcsak a trapéznadrágok jöttek újra divatba, hanem a fehér tornacipők is. Ugyan a bő szárú nadrág a magas sarkú cipőkkel igazán csinos, hiszen nyúlánkabbnak tűnünk így, azért a kényelem néha sokkal fontosabb. A pulóver és ing párosa helyett természetesen pólót is vehet, ha az időjárás engedi. 

A keppek már tavaly ősszel is kaphatóak voltak az üzletekben, és a tavaszi kollekciókból sem maradtak ki, szóval ha eddig nem szerzett be egyet, akkor most pótolja, mert a szűkebb fazonú nadrágokhoz is illik. 

A bőrdzseki pedig örök, hiszen nagyon jól kombinálható darab, és igen, trapézfarmerrel is hordható. Vehet hozzájuk egy egyszerű pólót és magas szárú tornacipőt is, de ha egy kicsit jobban ki akarja csípni magát, akkor egy csinos blúz és egy magas sarkú cipő vagy bokacsizma lesz a jó választás. 

A fekete blézerrel és a fehér blúzzal nehéz mellényúlni. Ha unja az alapdarabokat, akkor szerezzen be mondjuk egy fodros nyakú felsőt, mint amilyen a képen is látható, ettől kicsit különlegesebb lesz az összeállítás. Ha ez sem elég, akkor válasszon díszesebb kiegészítőket, például egy flitteres kézitáskát. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta