OFFLINE

Már hamisítják is a kék-fekete ruhát

2015. március 3., kedd 15:35

Múlt héten robbant a bomba, és elárasztották az internetet olyan képek, amelyen – egy egyébként csúnyácska – ruha látható, alatta pedig azon veszekedtek az emberek, hogy milyen színű. A kék-fekete kontra arany-fehér csatáról természetesen mémek is készültek, és nem kellett sokat várni, hogy a ruha másolata kedvenc oldalunkon, az Aliexpress-en is feltűnjön.

Az ominózus ruha természetesen kétféle színkombinációban kapható, és az eredeti márka, a ROMAN Originals weboldaláról lelopott termékfotókkal hirdetik. Jelenleg 50 dollárt (14 ezer forintot) kérnek érte, amit mi azért sem tartunk kihagyhatatlan üzletnek, mert az igazit 50 fontért, azaz kicsivel több mint 20 ezer forintért tudhatjuk a magunkénak. A minőségbeli különbségről pedig még csak sejtésünk sincs...

Az eredetit 20 ezerért kapjuk meg, a kínai másolatot 14-ért rendelhetjük meg.
Az eredetit 20 ezerért kapjuk meg, a kínai másolatot 14-ért rendelhetjük meg.
Fotó: aliexpress

Indokolt lenne a másolatot megrendelni, ha még mindig készlethiányos lenne a ruha (természetesen a hype után percek alatt azzá vált), de már a ROMAN honlapján és az Amazonon is rendelhető. Az Aliexpress-es eladó egyébként jól betárazott belőle: jelenleg körülbelül 4000 eladó darabja van belőle. Állítólag.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta