OFFLINE

Ezzel spórolhat a kézipoggyászán

2015. március 3., kedd 11:23

Azt már tudjuk, hogy nem kell kétségbe esni, ha csinos edzőtáskát keres, és azt is, hogy létezik olyan hátizsák, amely egyben bomberdzseki is. Viszont gondolta volna, hogy már olyan válltáskát is kapni, amelyet egyeszerű mozdulatokkal mellénnyé lehet hajtogatni? Az már más kérdés, hogy ennek mi értelme...

Előtte-utána. Gondolná, hogy ez a két termék ugyanaz?
Előtte-utána. Gondolná, hogy ez a két termék ugyanaz?
Fotó: BagKet

A 22 zsebes mellény ugyanis a hideg ellen nem igazán véd (akkor már tegyünk bele még táskakorában egy pulóvert vagy kardigánt és vegyük fel azt), és az esőnek sem barátja. Az eredeti tervek szerint tárolhatunk benne netbookot, iPadet, telefonokat, a pénztárcánkat, könyveket, de akár flipflopokat is. Ha viszont elképzeljük, hogy ennyi cuccot kell magunkon hordozni, rögtön az óriási ólómmelény jut eszünkbe, amit például fogászati röntgennél adnak ránk. Egyetlen helyzetben látjuk legitimnek a működését: ha repülésnél nem akarunk fizetni a kézipoggyászért. Akkor viszont tényleg hasznos, bár megnéznénk a biztonsági őrök arcát átvilágításnál. A táskamellény egyébként 70 fontba kerül, így körülbelül 30 ezer forintot kell kipengetnie, ha szeretne egy ilyet.

Ön szeretne egy ilyet? Ha úgy érzi, már most nem tud nélküle élni, kattintson a MENŐ gombra, ha pedig nem érti, hogy ez az egész mire is jó, akkor pedig a CIKI-re!

929 szavazat 900 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta