Íme a New York-i divathét legbizarrabb pillanatai

Már Londonon is túl van a divathét roadshowja, de a szakma még mindig a New Yorkban felvonultatott érdekességeket próbálja megemészteni. Nincs ezzel máshogyan a huffingtonpost.com szerkesztősége sem, akik összeszedték a divathét első állomásának legbizarrabb pillanatait Kanye West és az Adidas összeborulásától Jeremy Scott kollekciójáig. Nézze meg a hajtás után a következő szezon legzavarbaejtőbb darabjait és sminkjeit!

Míg Kanye West a túlméretezett pulóverek és fényes bomberdzsekik mellett harisnyaruhákkal sokkolta a közönségét, addig az egyre felkapottabb Hood by Air csapata harisnyasapkát húzott modelljei fejére. Ezzel szemben Thom Browne egy jóval visszafogottabb, tüllből készült arc- és fejdíszgyűjteménnyel rukkolt elő, amit az ismert kalapossal, Stephen Jonesszal közösen készítettek el. Mutatós fejdíszekben gondolkodott a 2015-ös őszi-téli szezonban a Delpozo kreatív igazgatója, Joseph Font is, aki az ausztrál festő, Rhys Lee és a sötétebb színekkel dolgozó orosz művész, Andrev Remnev munkásságából merített ihletett a tervezésnél.

A KTZ csapata nyílvesszőket, Dorin Negrau fácántollakból készített tarajt tett a modellek fejére, a The Blonds, valamint a Libertine designerei pedig futurisztikus, 3D nyomtatású, arany körömdíszekkel mutatták be kollekcióikat. A The Blonds szerint egyébként drágakövekkel kirakott tornadresszben járunk majd az ősszel. Ebben a szezonban is felkapott volt a kalitkaszerű ruha és kalap, amik a Chromat, valamint Ly Qui Khanh kifutóján is felbukkantak New Yorkban.

Az olajozott vizes hatást keltő frizura sem kopott ki a kifutókról, ilyen hajjal lejtettek végig a modellek az Alexander Wang, valamint Christiano Siriano bemutatóján is. A Baja East hasonló hűvös tekintetet festett modelljeinek, mint amilyet az Alexander McQuennél láthattunk az elmúlt szezonban, a Moncler Grenoble pedig smink helyett inkább szkafanderben és bukósisakban küldte kifutóra modelljeit. Nézze meg a galériában a New York-i divathét legfurcsább pillanatait!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek