Férfiak az Oscaron: leáldozott a fekete szmokingnak?

A celebnők évek óta lélegzetelállító estélyiben járnak a díjátadóra, a férfiaknak eddig viszont csak a black tie jutott. Az elmúlt évek során készült fotókat nézegetve ez a trend eltűnni látszik, az idei vörös szőnyeges képek üzenete pedig egyértelmű: bizony leáldozott a fekete szmokingnak. Hogy bebizonyítsuk, olyan jól öltözött férfiakat gyűjtöttünk össze, akik úgy döntöttek a kreativitás mellett, hogy közben az eseményről sem lógtak ki.

Benedict Cumberbatch

Cumberbatch egy héttel esküvője után feleségével, Sophie Hunterrel érkezett az eseményre. A színész már a Golden Globe-on is jól nézett ki, most pedig egy fekete szmokingnadrágot és csokornyakkendőt viselt fehér zakóval és inggel.

01 Benedict Cumberbatch
Jason Merritt / Europress / Getty

Eddie Redmayne

Redmayne díjat is nyert vasárnap éjjel, az arany szobrocska pedig tökéletesen mutatott a királykék Alexander McQueen-szmokingjával. Nem csoda, hogy a GQ is a legjobban öltözött férfinak választotta – ebben mondjuk valószínűleg része volt a Burberry-kampányaiban való részvétel is.

02 Eddie Redmayne
Jason Merritt / Europress / Getty

Ansel Elgort

Nem Redmayne volt az egyetlen, aki a kék mellett döntött. A Csillagainkban a hiba sztárja, Ansel Elgort is hasonló szerelést öltött magára, azzal a különbséggel, hogy ő a szmokingból és a cipőből is egy fényesebb anyagút választott.

03 Ansel Elgort
Frazer Harrison / Europress / Getty

David Oyelowo

Oyelowo maximálisan felhívta magára a figyelmet – egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy pozitív vagy negatív értelemben. A háromrészes, marsala színű szmokingja egyébként méretre készült és a Dolce&Gabbana páros cimkéje virít benne. A szettet feldobja a zakóján található kitűző.

04 David Oyelowo
Chelsea Lauren / Europress / Getty

Jared Leto

Leto levendulaszínű szmokingját a Givenchy kreatívtervezője, Riccardo Tisci álmodta meg, és bár nem látszik, de ő is kitűzőt visel. Senki máson nem mutatna jól ez az összeálíltás, de Letón valahogy még ez is jól néz ki.

05 Jared Leto
Alberto E. Rodriguez / Europress / Getty

Adrien Brody

Brody-t is a Dolce&Gabbana ruházta fel az estére, hozzá pedig Christian Louboutintől választott egy fényes lábbelit.

06 Adrien Brody
Venturelli / Europress / Getty

Neil Patrick Harris

Az este során Harris ötször öltözött át, nekünk ez a Brunello Cucinelli-szmoking volt a kedvencünk tőle. Ha kíváncsi az Így jártam anyátokkal című sorozattal híressé váló színész szettjeire, ajánljuk a GQ vonatkozó galériáját!

07 Neil Patrick Harris
Jason Merritt / Europress / Getty
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek