OFFLINE

Vissza a jövőbe DeLorean-telefontok: menő vagy ciki?

2015. február 21., szombat 11:35

Azt hittük, a fésűként is használható telefontokot lehetetlen überelni: tévedtünk. Egy japán cég, a Bandai a Vissza a jövőbe 2015-ös évfordulójának alkalmából elkészítette a valaha létező legmenőbb telefontokot a filmtörténelem legmenőbb időgépéből, a DeLorean-ből. Egészen elképesztő, milyen részletességgel tervezték meg az autó bőven lekicsinyített mását, amiért nagy valószínűséggel bármelyik rajongó a fél karját odaadná. Rossz hír, hogy csak 6-os iPhone-ra tervezték, az viszont elég valószínű, hogy a nagy érdeklődés miatt más modellekre is legyártják majd.

Az alábbi videón is jól láthatja, milyen elképesztő precizitással másolták le a DMC-12-es modelljét a japánok: bár az autó teljesen megfelel a filmben használatos modellnek, a telefon funkcióit mégsem akadályozza egyetlen részlet sem. A kamera elé például kis tolóajtót terveztek, amit fényképezéskor csak félre kell tolni és máris nem blokkol, a kerekeket pedig csak el kell forgatni, hogy hozzáférjen az oldalsó gombokhoz. A legjobb az egészben, hogy beérkező híváskor az autó lámpái és a fémháló is pont úgy villognak, mint amikor a DeLorean eléri a 88 km/órás sebességet és átlép a tér-idő kontinuum-on.

Azt persze nem tudni, hogy ha 88 km/órás sebességgel száguld a telefon, akkor a múltba vagy a jövőbe telefonál-e majd, mindenesetre elég nosztalgikus érzéseket kelt a tulajban. Az ár más dizájner telefontokokhoz képest – amik kivitelezésben fel sem veszik a versenyt a mini-DeLoreannal – nem is olyan sok: 5,940 yenbe, vagyis kb tízezer forintba kerül és már elő is lehet rendelni a márka hivatalos weboldalán, ha ide kattint. A kiszállítást viszont csak júniusra ígérik, úgyhogy március 15-én, Marty McFly látogatásakor még nem tud majd vele villogni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1178 szavazat 1379 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta