OFFLINE

Emberi testrészek ihlették meg az ukrán tervezőt

2015. február 21., szombat 19:45

Több kortárs divattal foglalkozó oldal is hátborzongatónak és zavarbaejtőnek titulálta a kijevi származású tervező, Konstantin Kofta kiegészítőit, amelyekkel egyre nagyobb népszerűséget szerez magának a szakmában és a piacon egyaránt. A nívós University of the Arts London egykori tanulója állítása szerint a természetből, az emberi testből, illetve a kettő kapcsolatából inspirálódik a tervezés során, ami elég egyértelmű a bőrből készült, gyakran 3D hatást keltő táskák és cipők láttán.

Az unalmasnak egyáltalán nem nevezhető darabok közül az egyik kedvencünk az emberi hátat élethűen ábrázoló bőr hátizsák, ami első ránézésre talán sokkolóan hat, de már annyira ellentmondásos, hogy inkább tűnik egy innovatív művészeti alkotásnak, mint egy elbénázott táskának. „Az ő kollekciói érzékiek, könnyedén elegánsak, praktikusak és hordhatóak. Kofta durva bőr anyagaival és szabálytalan formáival egy teljesen új alternatívát hozott létre a hétköznapi öltözködésben" – ilyen és ehhez hasonló magasztos mondatok olvashatóak a designer Facebook oldalán, ahol mind a hét kollekcióját megcsodálhatjuk.

A hagyományos művészeti elemeket merész formákkal egyesítő tervezőért kapkodnak a világ fizetőképes nagyvárosaiban, az átlagosan 614-1239 euróba (körülbelül 188.300 - 379.800 forintba) kerülő táskák kaphatóak többek között Bécsben, Zürichben, Sanghajban, Londonban és New Yorkban is. Ön mit gondol, menő az emberi testrészekkel kombinált bőrtáska vagy inkább cikinek és gusztustalannak találja az ötletet? Szavazzon!

902 szavazat 968 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta