Ilyen divatbakikat vétett Kim Kardashian anyja a 90-es években

A megosztó, mégis töretlenül népszerű Kardashian család ismertebb tagjai 2015-ben is uralják a közösségi oldalakat és a pletykalapok hasábjait. Míg Kim Kardashian az egyre nagyobb hátsójával és új frizurájával borzolja a kedélyeket, addig apjából, Bruce Jennerből egyre inkább úgy tűnik, hogy nő lesz a közeljövőben. A család egyik fiatalabb tagja, a 19 éves Kendall Jenner a hírnevét kihasználva egész ügyesen jut egyre magasabbra a divatvilág ranglétráján. A divatbemutatókra előszeretettel elkíséri anyja is, aki szeret úgy tenni, mintha egyidős lenne gyerekeivel, legutóbb például a párizsi haute couture shown nyúlt mellé ruhaválasztásaival. A divathetes eseten felbuzdulva a dailymail.co.uk utánanézett, hogy hogyan öltözött a nagymamakorú celebnő „karrierje” kezdetén, a kilencvenes években, illetve a 2000-es évek derekán, amikor köztudottan nagyon nehéz volt jólöltözöttnek tűnni.

Az 59 éves Kris Jennert az elmúlt hetekben lencsevégre kapták áttetsző anyagból készült Chanel nadrágban, fekete-fehér műszőr bundában és rocker macskanőnek öltözve, tetőtől-talpig bőrszerelésben is. A korával nem mindig számoló valóságshow-sztár azonban már a kilencvenes években sem vetette meg a feltűnő hacukákat, gyakran fotózták mélyen dekoltált, csillogó ruhákban, fodros egyrészesekben, valamint állatmintás szerelésekben is. Természetesen előfordult olyan eset is, amikor elegánsan, az alkalomhoz illően indult el otthonról, olyankor általában a klasszikus szűkített fazonú blézerre és cigarettanadrágra esett a választása.

A több mint öt millió Instagram követővel rendelkező Kris Jennernek meglepő módon egyszer sem jutott eszébe hosszú hajat növeszteni az elmúlt húsz évben, ami nem is biztos, hogy akkora hiba, hiszen a fiús frizura kifejezetten jól áll neki. Mára kinőtte a túlméretezett zakókat és a lotyós miniruhákat, és kisebb-nagyobb sikerrel igyekszik vagány nagymamaként alakítani ruhatárát. Nézze meg a galériában, hogy milyen ízléses vagy éppen ízléstelen szettekben celebeskedte át az elmúlt évtizedet a showbizniszt profin kezelő Kris Jenner!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra