OFFLINE

Heti kedvenc: a divatosan szakadt farmer

2015. február 18., szerda 11:18

A legutóbbi körképünkön fedeztük fel, hogy a gyárilag szakadt farmerek szinte minden üzletben megtalálhatóak, és a márkák honlapjain még szélesebb a kínálat. Vannak igazán durván lyukas darabok is, de mi inkább a visszafogottabbak közül válogattunk. Négy nadrág, négy szett a hajtás után! 

A szűkebb fazonú farmernadrágokhoz tökéletesen illenek a tunikák és a hosszú ingek, illetve blúzok. Ha nem híve az egyszerű fehér felsőknek, akkor a favágószexualitás jegyében vegyen fel helyette mondjuk egy kockás inget, ebből is elég nagy a választék most. 

Ha azt hitte, hogy a szegecsek visszavonhatatlanul kimentek a divatból, tévedett, nézze csak meg a képen szereplő bokacsizmát. De nem is baj, hiszen még mindig menő rockernek öltözni, még akkor is, ha valakinek nem sok köze van az ilyen zenéhez, de a világ már csak így működik. Ez az összeállítás tökéletes lehet a wannabe és a true rajongóknak is, főleg, ha van valahol egy zenekaros pólója is. 

Korábban is láttunk már szakadt boyfriend farmernadrágokat, sőt, régebben szinte csak ilyeneket találtunk. Ha lúd, akkor legyen kövér, és kombinálja ezt a nadrágot feltűnő (színes és/vagy mintás) dolgokkal, úgyis közeleg a tavasz. 

Tudta, hogy van girlfriend farmer is? Ez a boyfriend fazon nőiesebb változata, és a mellékelt képen is egy ilyen nadrág szerepel. Természetesen ezt is bátran viselheti vidám, élénk színű ruhadarabokkal és kiegészítőkkel. A cipő lehet lapos és magas sarkú is, a blúzt pedig tűrje be, ha igazán divatos akar lenni. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta