9 menő macskás ruha és kiegészítő

Szerintünk az állatmintás cuccok menők (természetesen nem a lotyós műbőr ocelotleggingsekre gondolunk), a macskák világnapja alkalmából pedig olyan ruhadarabokat és kiegészítőket gyűjtöttünk össze, amelyeken a doromboló háziállat látható. Pár szezonnal ezelőtt mintha több lett volna belőlük, úgy néz ki, mostanra átvették az uralmat a francia bulldogok. Azért nem kell kétségbe esni, ha most szeretne cicás cuccokat, bár tény, hogy pasiként ez keményebb feladat lesz.

Fülhallgató – Bershka – 1995 Ft

Közel kétezer forintért már beszerezhet valami macskásat: a Bershkában fülhallgatót és -tartót kap ennyiért. Ezen kívül van még fekete nyulas és türkizkék kutyás (?) verzió is.

Leggings – ZARA – 2 995 Ft

Ha inkább kislányát lepné meg, az sem baj: a háromezres leggings egész jópofa, de ne felejtse el, hogy olyan felsőt adjon gyerekére, amelyik takarja a feneket!

Telefontok – Bershka – 2 995 Ft

Az Apple-tulajok örülhetnek, ugyanis a 4-es és 5-ös iPhone-ra is kapható ez a tok, amely egy rózsaszín macskát ábrázol, akinek a nyakán lévő bilettába a biztonság kedvéért beleírták, hogy CAT.

Póló – Pull&Bear – 3 595 Ft

Egy másik Inditex-üzlet, a Pull&Bear is felült a vonatra és piacra dobott egy felsőt, amelyről két, kissé bánatos macska néz visszar ránk.

Telefontok – ASOS – 21 euró

Most csak azok figyeljenek, akiknek iPhone 5C telefonjuk van: az ASOS-on találtunk nekik egy irtó menő tokot – a szemek úgy mozognak, ahogy a tokot tartjuk.

1

Felső – ZARA- 7 995 Ft

Ennek a ZARA felsőnek enyhe Lagerfeld-Choupette utóérzése van, ráadásul 95%-a poliészter, így csak igazán hardcore arcoknak ajánljuk.

Póló – VANS – 29 euró

A sportosabb-lazább stílus kedvelőinek sem kell lemondaniuk a macskás dolgokról: a VANS-nél például ezt a hippis darabot találtuk. Tökéletes a fesztiválszezonra!

Cipő – Karl Lagerfeld x melissa – 121 euró

Ha már Lagerfeldet emlegettük, nem hagyhatjuk ki a gyűjtésből ezt a topánkát sem, amelyet a melissa céggel "közösen" tervezett. Mondjuk nekünk akkor már jobban kéne Marc Jacobs kutyás lábbelije.

Tárca – Vivienne Westwood – 271 euró

Ez listánk legdrágább terméke: közel 90 ezer forintot kérnek el ezért a tárcáért csak azért, mert Vivienne Westwood álmodta meg.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek