Melyik celebnőn jobb a kezeslábas?

A jumpsuittól (magyar nevén kezeslábastól) indokolatlanul sokan félnek, pedig nehezebb mellélőni vele, mint mondjuk az oldalpárnákra húzott csípőfarmerrel. A celebnők is előtúrták szekrényük mélyéről ezeket a ruhadarabokat és egyre többször látni is őket bennük. Akad olyan híresség (Heidi Klum), aki állatkerti látogatáshoz veszi fel és olyan is, aki a fodrásztól jövet pózol benne a fotósoknak (Laetizia Hallyday). Nézze meg a lenti képpárokat és szavazzon, hogy kin mutat jobban – bónuszként egy fehér estélyi ruhás küzdelmet is eldönthet!

Heidi Klum vs. Laetizia Hallyday

Kin jobb az overál?

Heidi Klum a Sydney-i állatkertbe látogatott el, ahol a képaláírás tanúsága szerint zsiráfokat is etetett. Szettje nem meglepő módon szafarihangulatot árasztott, amelyet pilótaszemüvegével fejelt meg. A Louis Vuitton válltáskáról nekünk a cég tavalyi kampánya jutott eszünkbe, a decens aranylánc és a homokszínű bokacsizma pedig váratlan fordulat, de működik!

Laetizia Hallyday férjével éppen a fodrásztól távozott, amikor úgy döntött, hogy pózol egyet a fotósok előtt. Hallyday szettje erősen emlékeztet Kluméra: a modell viszont 5 nappal előbb lőtte el. A cipő is ugyanaz, de Hallyday úgy döntött, egy fekete kézitáskát visz magával, ékszereket pedig inkább nem.

Cameron Diaz vs. Elle Macpherson

Kinek áll jobban?

Nem titkoljuk: ők a kedvenc párosunk ebben a posztban és nem is tudnánk dönteni kettőjük között. Cameron Diaz a felejthető Sex Tape premierjére látogatott el ebben a sötétkék alapon bronzos pöttyökkel díszített egyrészesben, amihez egy fekete, nyitott orrú magassarkú cipőt vett fel. Ékszerek közül egy hangsúlyos arany karkötőt és egy visszafogottabb nyakláncot viselt, a kontrasztot pedig a korall színű rúzsnak köszönhetjük.

Elle Macphersont az utcán fotózták le, amit – arckifejezését elnézve – egyáltalán nem bánt. A titokzatosan áttetsző ruhához ő magassarkú szandált választott és fekete táskát cipelt magával. Kiegészítők közül ő is egy nyakláncot vett magára, arcát pedig cicás napszemüveggel takarta. A szettet egy rojtos kabátkával egészítette ki.

Dakota Johnson vs. Jennifer Lawrence

A fehér estélyi jobban mutat

Hogy ne csak jumpsuitokról írjunk, íme két aktualitás: Dakota Johnson a Szürke 50 árnyalatának premierjén jelent meg ebben a mélyen dekoltált fehér estélyiben, amely kísértetiesen hasonlított arra, amit Jennifer Lawrence viselt a PGA díjátadóján. Johnson az ezüstös részletekkel díszített ruhához metálosan csillogó kistáskát választott, ékszerek közül pedig csak egy gyönggyel díszített gyűrűt viselt. Dekoltázsáról csupán lila ajkai vonják el a figyelmet. Lawrence táskát sem vitt magával a díjátadóra és a körmeit sem festette ki. Ékszert sem viselt, biztos úgy gondolta, hogy a kövekkel kirakott felsőrész elviszi a show-t. Feltűzött hajával még inkább a haját hagyta érvényesülni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek