OFFLINE

A pipacs lesz az év rúzsszíne!

2015. február 16., hétfő 09:16

Nem szeretjük a rövidtávon levont következtetéseket, de mindenképpen örülnénk neki, ha a HuffPost sejtése beigazolódna és a pipacs lenne az idei év rúzsszíne. A hírportál főleg a január 25-i Screen Actors Guild (továbbiakban SAG) díjátadóján készült képeket nézegetve jutott arra a megállapításra, hogy a celebnők elhagyták az unalmas nude ajakszínezőket és áttértek egy olyan árnyalatra, ami – az előzőhöz hasonlóan – szintén mindenkinek jól áll. Ha a narancsosabb verzió felé hajlik, fogadjon meg tőlünk egy jótanácsot: válasszon olyat, amelynek van egy kis kékes beütése, az ugyanis nem sárgítja optikailag a fogait.

A pipacs egyébként egész közel áll a Marsalához, ami 2015 "hivatalos" színe, tehát mindenki áradozik róla, aztán nem látjuk viszont sehol – pont úgy, ahogy a ragyogó orchideával történt. A HuffPost egyébként 8 celebnő közelmúltbeli fotóját "osztályozta": kiderült, kik azok, akiknek jól áll ez az árnyalat és kiknek kevésbé. A galériában – egy két apró gondolattal kiegészítve – megtalálja őket! Egyébként lehet valami a levegőben, mert a The Body Shop is pipacsos kollekcióval robbantotta be 2015-öt és náluk is elmaradhatatlan az ilyen árnyalatú rúzs.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta