5+1 ötlet pasijának Valentin-napra

30 alatt nem hívnám magam "öregnek", viszont elérkezett az az időszak, amikor szívből tudok örülni a hasznos ajándékoknak – azoknak, amelyekre amúgy is költenék. Őszinte lenne a mosolyom, ha a karácsonyfa alatt mosóport találnék, és a Valentin-napi csoki helyett is jobban örülnék egy tavaszi kabátnak. Éppen azért arra gondoltam, összeállítok egy listát, amelyről bármelyik tételt szívesen fogadnám február 14-én – mivel azonban mi nem ünnepeljük, ezért csak a titkos hódolóimban bízhatok... Igyekeztem olyan termékeket összeválogatni, amelyek itthon is kaphatóak, így akár utolsó pillanatban is beszerezheti, ha meglepné a pasiját!

Pulóverek

1,5 éve kezdődött az egész: a zakókat – főleg kényelmi szempontból és stílusváltás miatt – leváltották nálam a pulóverek. Sima szürkéből többet is beszereztem, de kapható vagyok a vicces mintákra is. Nem tudom pontosan, hogy ez a pulóver kapható-e a Bajcsy-Zsilinszky úti üzletben, de jelenleg a kívánságlistám első pontján áll – mondjuk a Scotch&Sodából bármit elfogadnék. A fagyis bármilyen hétfőt képes feldobni és úgy látszik, virágminta-kattanásom van: a NewYorker-ből is egy ilyen darab tetszett meg.

Scotch & Soda 90 font, Bershka 9 995 Ft, New Yorker 5 990 Ft
Scotch & Soda 90 font, Bershka 9 995 Ft, New Yorker 5 990 Ftreklámfotó

Parfümök

Mindenki azt mondja, parfümöt venni illetlenség, mert nem biztos, hogy az illetőnek tetszik majd. Szerintem csak akkor necces, ha nem igazán ismerjük az ajándékozottat: ha a pasijáról van szó, valószínűleg tudja, hogy milyen illatok jönnek be neki. Azt tanácsolom, válasszon aszerint, hogy melyik parfümöt szagolgatná legszívesebben a barátján. Nagy téli kedvencem volt a Dolce & Gabbana The One-ja, de legalább ennyiszer fújtam magamra a Dsqueared Potionját is. Ezek meglehetősen markáns illatok, ha valami lágyabbra vágyok, a Prada Amber után nyúlok.

DSquared Potion, Dolce & Gabbana The One, Prada Amber
DSquared Potion, Dolce & Gabbana The One, Prada Amberreklámfotó

Weekender bag

Bár én általában bringával közlekedem, így a hátizsák a leginkább praktikus, de a párnapos kirándulásokhoz (vagy a szülők meglátogatásához) mindig jól jön egy nagyobb méretű táska. Ha a pasija munka előtt vagy után edzeni megy, ő is örülni fog neki. Ráadásul a 10 ezer forintos ára sem vészes.

H&M - 9 990 Ft
H&M - 9 990 Ftreklámfotó

Pénztárca

Sokáig hajlamos voltam alulértékelni a pénztárcák szerepét, de egy minőségi és jól kialakított darabbal évekig is kihúzhatjuk. Sokáig kerestem azt, ami nem brifkó méretű, és mégis minden elfér benne, de végül sikerült megtalálnom. A Zarában többféle méretű és elrendezésű darabot is talál, az alábbi három – minimál jellegükből adódóan – például elég sok stílushoz passzol.

Bőr pénztárca, ZARA, 7 995 Ft
Bőr pénztárca, ZARA, 7 995 Ftreklámfotó

Borotva

Örökös "klisé" ajándék, viszont ahogy már említettem, egyre inkább örülök a hasznos meglepetéseknek. Bár én villanyborotvát használok 6 mm-es fejjel, egy hagyományos darabnak is örülnék.

Borotvahab 2 500 Ft, borotválkozás utáni balzsam 3 900 Ft, 4 db borotvapenge 2 900 Ft, borotva 3 400 Ft
Borotvahab 2 500 Ft, borotválkozás utáni balzsam 3 900 Ft, 4 db borotvapenge 2 900 Ft, borotva 3 400 Ftreklámfotó

Óra

Kicsit borsosabb áruk van, viszont ha a közelben van az évforduló, akkor a két alkalmat letudhatja egyben. A baloldali egy sportosabb fazon, több szetthez is illik, a jobboldali pedig (a szíjnak köszönhetően) inkább az elegáns összeállításokhoz passzol.

Massimo Dutti, 39 995 illetve 49 995 Ft
Massimo Dutti, 39 995 illetve 49 995 Ftreklámfotó

Önök meglepik egymást Valentin-napon?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek