OFFLINE

5+1 ötlet pasijának Valentin-napra

2015. február 14., szombat 08:26

30 alatt nem hívnám magam "öregnek", viszont elérkezett az az időszak, amikor szívből tudok örülni a hasznos ajándékoknak – azoknak, amelyekre amúgy is költenék. Őszinte lenne a mosolyom, ha a karácsonyfa alatt mosóport találnék, és a Valentin-napi csoki helyett is jobban örülnék egy tavaszi kabátnak. Éppen azért arra gondoltam, összeállítok egy listát, amelyről bármelyik tételt szívesen fogadnám február 14-én – mivel azonban mi nem ünnepeljük, ezért csak a titkos hódolóimban bízhatok... Igyekeztem olyan termékeket összeválogatni, amelyek itthon is kaphatóak, így akár utolsó pillanatban is beszerezheti, ha meglepné a pasiját!

Pulóverek

1,5 éve kezdődött az egész: a zakókat – főleg kényelmi szempontból és stílusváltás miatt – leváltották nálam a pulóverek. Sima szürkéből többet is beszereztem, de kapható vagyok a vicces mintákra is. Nem tudom pontosan, hogy ez a pulóver kapható-e a Bajcsy-Zsilinszky úti üzletben, de jelenleg a kívánságlistám első pontján áll – mondjuk a Scotch&Sodából bármit elfogadnék. A fagyis bármilyen hétfőt képes feldobni és úgy látszik, virágminta-kattanásom van: a NewYorker-ből is egy ilyen darab tetszett meg.

Parfümök

Mindenki azt mondja, parfümöt venni illetlenség, mert nem biztos, hogy az illetőnek tetszik majd. Szerintem csak akkor necces, ha nem igazán ismerjük az ajándékozottat: ha a pasijáról van szó, valószínűleg tudja, hogy milyen illatok jönnek be neki. Azt tanácsolom, válasszon aszerint, hogy melyik parfümöt szagolgatná legszívesebben a barátján. Nagy téli kedvencem volt a Dolce & Gabbana The One-ja, de legalább ennyiszer fújtam magamra a Dsqueared Potionját is. Ezek meglehetősen markáns illatok, ha valami lágyabbra vágyok, a Prada Amber után nyúlok.

Weekender bag

Bár én általában bringával közlekedem, így a hátizsák a leginkább praktikus, de a párnapos kirándulásokhoz (vagy a szülők meglátogatásához) mindig jól jön egy nagyobb méretű táska. Ha a pasija munka előtt vagy után edzeni megy, ő is örülni fog neki. Ráadásul a 10 ezer forintos ára sem vészes.

Pénztárca

Sokáig hajlamos voltam alulértékelni a pénztárcák szerepét, de egy minőségi és jól kialakított darabbal évekig is kihúzhatjuk. Sokáig kerestem azt, ami nem brifkó méretű, és mégis minden elfér benne, de végül sikerült megtalálnom. A Zarában többféle méretű és elrendezésű darabot is talál, az alábbi három – minimál jellegükből adódóan – például elég sok stílushoz passzol.

Borotva

Örökös "klisé" ajándék, viszont ahogy már említettem, egyre inkább örülök a hasznos meglepetéseknek. Bár én villanyborotvát használok 6 mm-es fejjel, egy hagyományos darabnak is örülnék.

Borotvahab 2 500 Ft, borotválkozás utáni balzsam 3 900 Ft, 4 db borotvapenge 2 900 Ft, borotva 3 400 Ft
Borotvahab 2 500 Ft, borotválkozás utáni balzsam 3 900 Ft, 4 db borotvapenge 2 900 Ft, borotva 3 400 Ft
Fotó: reklámfotó

Óra

Kicsit borsosabb áruk van, viszont ha a közelben van az évforduló, akkor a két alkalmat letudhatja egyben. A baloldali egy sportosabb fazon, több szetthez is illik, a jobboldali pedig (a szíjnak köszönhetően) inkább az elegáns összeállításokhoz passzol.

Önök meglepik egymást Valentin-napon?

  • 130
    Igen.
  • 19
    Igen, és most kaptam is 1-2 jó ötletet.
  • 605
    Nem szoktuk.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta