OFFLINE

Akciókkal készülnek a Valentin-napra a magyar tervezők

2015. február 13., péntek 22:09

A magyar tervezők gondoskodnak arról, hogy a Valentin-nap ne csak a közös vattacukorevésről és az egyéb "cukiságokról" szóljon: úgy döntöttek, különféle kedvezményekkel várják önt a hétvégén. Akad olyan hely, ahol 3-30 ezer forint között kapható minden és olyan is, ahol fix százalék a kedvezmény. A WonderLAB szívecskés termékek ajánlásával készül február 14-re – aznap egyébként a Gardrób vásárra is kinézhet, ha éppen Budapesten tartozókodik!

TheGardenStudio Valentin-napi szuper sale

A TGS egy hónap múlva tágasabb helyiségbe költözik, most azonban 3-30 ezer forintért kínálja többek között a KELE Clothing, a Wood Wood és Tomcsányi Dóri korábbi és jelenlegi kollekcióból származó ruhadarabjait. Téli és nyári ruhákat egyaránt találni, így azok is jól járnak, akik még télre vásárolnának be és azok is, akik már tavaszi darabokat újítanának be.

Helyszín: TheGardenStudio – Budapest, Vitkovics Mihály utca. 3-5. | Időpont: 2015. február 12-15.

TheGardenStudio
Fotó: TheGardenStudio

NON+ Valentin-napi akció

Ha inkább Buda felé venné az irányt, térjen be a MOM Parkba és az ott található NON+-ba, hiszen 30% kedvezménnyel várják önt. Jó hír, hogy ha több ruhadarabot vásárol, kap egy 20% kupont, amelyet március 31-ig válthat majd be a tavaszi kollekcióra. A kínálatot megnézheti a márka weboldalán, az viszont fontos, hogy ott nem érvényes az akció, kizárólag a bolti készletet árazták le.

Helyszín: NON+ MOM Park – Budapest, Alkotás út 53. | Időpont: 2015. február 11-15.

NON+
Fotó: NON+

Gardrób közösségi vásár

A Gardróbra egyszer mi is kinéztünk, igaz, nem jártunk túl nagy sikerrel. Szombaton újra megrendezik a kirakodóvásárt, a Fogas házba várják az érdeklődőket 11-17 óra között. Ha unja a plázák kínálatát és valami egyedit keres, nézzen be!

Helyszín: Fogas Ház – Budapest, Akácfa utca 51. | Időpont: 2015. február 14. 11:00-17:00

Gardrób közösségi vásár
Fotó: Gardrób közösségi vásár

WonderLAB

A WonderLAB is külön kedvezménnyel készült a szerelmesek ünnepére: többek között az INQ Concept, a Sixfeet és a Soie Essentielle darabjaihoz juthatunk hozzá akciósan. A Valentin-napra készülés részét képezi még a szívecskés dolgok ajánlása is: vehetünk tőlük LOVE feliratú nyakláncot, Perfect match medálokat, de akár a KOMOD szerelmeslevéltartó szívecskéjére is lecsaphatunk, ami a képaláírás szerint "elég romi". Csak aztán legyen is mivel megtölteni...

Helyszín: WonderLAB – Budapest, Veres Pálné utca 3. | Időpont: 2015. február 12-15.

WonderLAB
Fotó: wonderLAB/Facebook
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta