OFFLINE

12 ékszer Valentin-napra

2015. február 13., péntek 17:56 |

Ha Valentin-napi ajándékról van szó, a csoki és a virág mellett dobogós még az ékszer is. Éppen ezért úgy döntöttünk, megnézzük, mivel rukkoltak elő az erre specializálódott üzletek a szerelmeseknek – egészen pontosan a férfiaknak, akik aztán meglephetik velük álmaik nőjét. Négy üzlet webshopjában jártunk: a Pandora, a Swarovski, a Thomas Sabo és az Orex kínálatát szemléztük: utóbbi kivételével mindegyik külön kollekcióval készült február 14-re. Előre lelőjük a jó hírt: már tizenezrekért találni mutatós darabokat.

Thomas Sabo

Thomas Sabót rendelhet a webshopból, de akár felkeresheti a Kristóf téri üzletet is – előbbiben eurós árakkal szembesül, utóbbiban értelemszerűen már forintosítottakkal. A 40 ezres karkötő szép kiindulópont lehet a charmok gyűjtéséhez, a lánc annak ellenére decens, hogy "kötelező módon" szív alakú, a fülbevaló pedig minden szettet feldob.

Pandora

Míg a Pandora 2014-es őszi-téli kollekciójának ékszerei "az árnyakkal teli őszi erdő és a téli égbolt világába kalauzoltak", addig a Valentin-napi darabok sokkal egyértelműbb üzenetet hordoznak. A nyaklánc szuper ajándék annak, aki szereti a strasszokkal visszafogottan díszített darabokat, a gyűrűben ötletes ez a kétszínű megoldást, a charm pedig igazi alapdarab.

Swarovski

A Swarovski mi mással lephetné meg a szerelmes nőket, mint csillogó kiegészítőkkel? A köves fülbevalót egy kis feketével is tökéletes és ütős, a medál színe pedig igazán különleges (a rózsaarany pár szezon óta tartja magát). A három tétel közül a gyűrű a legdrágább, de az is csak 27 ezerbe kerül.

Fülbevaló 17 990 Ft, medál 23 990 Ft, gyűrű 26 990 Ft
Fülbevaló 17 990 Ft, medál 23 990 Ft, gyűrű 26 990 Ft
Fotó: Swarovski

Orex

A klasszikus elegancia kedvelői az Orexbe menjenek: igaz, hogy mélyre kell nyúlni a pénztárcában, viszont minőségi anyagokból készült ékszereket kapunk érte cserébe. A gyűrű akár eljegyzéshez is jó, a fülbevaló gyönyörű, a nyakláncot pedig izgalmassá teszi a két anyaghasználat.

Gyűrű 73 990 Ft, fülbevaló 79 990 Ft, nyaklánc 194 990 Ft
Gyűrű 73 990 Ft, fülbevaló 79 990 Ft, nyaklánc 194 990 Ft
Fotó: Orex

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta