OFFLINE

Nézze meg a BAFTA 15 legjobb ruháját!

2015. február 10., kedd 15:29

A Grammy gálával párhuzamosan zajlott vasárnap este a londoni The Royal Opera House-ban az EE British Academy Film Awards, avagy BAFTA. A brit filmes gálán rengeteg híres színésznő jelent meg, például nagy kedvencünk, Julianne Moore is, aki egy merész, köldökig dekoltált, vörös Tom Ford ruhát választott az eseményre. Léa Seydoux királynőien festett sárga Prada estélyijében, és egyben cáfolta is a tévhitet, miszerint szőke nőkön nem mutat a kanárisárga – még talán a feketében pompázó Monica Belluccit is túlragyogta. Rosamund Pike, a Gone Girl főszereplője is remekül eltalálta, mi áll jól neki és a fehér ruhás Laura Bailey is kitett magáért. Nem volt nehéz összegyűjteni 15 jól öltözött nőt, akiket ön is megnézhet a fenti galériában – ha a díjazottak érdeklik, akkor kattintson ide, Hayley Atwell ruhabalesetét pedig erre találja!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta