Íme a Grammy 15 legjobb ruhája!

Vasárnap este rendezték meg az 57. Grammy gálát, melyre furcsamód a legtöbben nagyon szépen fel tudtak öltözni – mi most velük fogunk foglalkozni. Szokatlan, de sokan a fekete mellett döntöttek, és hagyták, hogy az élénk színek helyett a ruhák különleges szabása és anyagkombinációja érvényesüljön. Például Beyoncé csipkés Proenza Schouler estélyijének anélkül volt mély a dekoltázsa, hogy kicsit is közönséges lett volna az összhatás, Miley Cyrus nőnek öltözött, és Nicki Minaj is visszavett kicsit a magamutogatásból. Tényleg csak kicsit. Kedvencünk Ciara hullámzó Alexandre Vauthier Couture ruhája, mely simán lehet, hogy csak nekünk tetszik, a Huffington Poston ugyanis az énekesnő a legrosszabbul öltözöttek közé került be a túlburjánzó estélyivel.

Nicole Kidman és Lady Gaga is feketében Parádézott, akárcsak Gwen Stefani, akin lélegzetelállítóan mutatott a Versace szett. A feketén kívül az ezüst volt a másik slágerszín. Katy Perry gyöngyökkel takarta testét, Rita Ora flitterekkel, és Mary J Blige pliszírozott J. Mendel estélyijét is érdemes megnézni a galériában!

A végére hagytuk másik nagy kedvencünket, Jane Fondát, aki egy zöld, alakkövető Balmain overálban és hangsúlyos aranyszín nyakláncban tette tiszteletét a gálán. Őt és Taylor Swiftet is megtalálja a fenti galériában – ha az 57. Grammy gála nyerteseire kíváncsi, ide kattintson, ha Kim Kardashian melleire, akkor ide, Madonna szörnyű szettjét erre tekintheti meg, Kanye West majdnem-kiborulását pedig itt láthatja!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek