OFFLINE

Zsebkendőre került az 50 éve elhunyt Churchill feje

2015. február 8., vasárnap 17:41

50 éve, hogy elhunyt Sir Winston Churchill, az itthon kevésbé ismert Turnbull & Asser pedig az évfordulóra készült kollekcióval tiszteleg előtte. A ruhadarabok egy részét az egykori miniszterelnök arcával díszítettek, de akad köztük olyan is, amit a politikus is előszeretettel viselt – a mottójuk is arra utal, hogy többször vásárolt náluk. "A legtöbben kiváló államférfiként ismerték Churchillt, mi úgy mint egy 46-os méretű ember" – olvasható a márka honlapján.

A kollekció részét képezik többek között a 100% selyemből készült díszzsebkendők, és a hasonló anyagú nyakkendők is, de az igazi fanatikusoknak mélyre kell nyúlniuk a pénztárcájukban: ez a bőrönd például 1350 fontba, tehát több mint félmillió forintba kerül, amelyet a Turnbull & Asser a Globe Trotter bőröndspecialistával együtt álmodott meg. A kollekció elérhető a márka honlapján, a Jermyn streeti üzletben pedig lehetőség van a híres "Siren" öltöny mérték utáni rendelésére is.

Ön mit gondol? Valóban egy nemes tisztelgés a miniszterelnök előtt vagy puszta nyerészkedés? Ha előbbire szavaz, bökjön itt lent a MENŐ-re, ha utóbbira, akkor a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
744 szavazat 792 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta