OFFLINE

Nézzen kimonóban parádézó celebnőket!

2015. február 6., péntek 16:53

Már az elmúlt évben is kapkodtak a kimonók után a butikokban, olyannyira, hogy a  tavalyi év második felében a megfizethető cuccokban utazó New Look 40 ezer darabot adott el belőle hetente. A hagyományos japán viselet az elmúlt időszakban annyira menő lett a celebnők körében is, hogy már nemcsak a zenei fesztiválokra, hanem a vörös szőnyeges eseményekre, díjátadókra és filmpremierekre is ilyen szerelésekben indultak el otthonról.

A kimonómánia szemmel láthatóan globális, Svédországtól Londonon át New Yorkig szinte mindenhol felbukkan egy-egy köntös-szerű kimonóba bújt celebnő, így semmi meglepő nincs abban, hogy a kényelmes és mutatós darab lassan a mindennapi ruhatárunk egyik olyan meghatározó alapdarabjává lép elő, mint a farmer vagy a ropogós fehér ing.

Az egyre népszerűbb trendnek köszönhetően nekünk sem volt nehéz dolgunk, amikor kimonóba öltözött sztárok után kutattunk. Madonna például már a kilencvenes évek végén kimonóban nyomult, az elmúlt években pedig olyan A-listás sztárok parádéztak a jelmeznek is beillő szerelésben, mint Audrey Tatou, Mary-Kate Olsen vagy Hollywood egyik feltörekvő üdvöskéje, Chloe Moretz. Persze voltak olyan celebnők is, akiken inkább röhejesen mutatott a klasszikus darab. Nézze meg a galériában, hogy hogyan illesztették be ruhatárukba a kimonót a hírességek, ide kattintva pedig megnézheti, hogy hogyan hordták a múlt században!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta