OFFLINE

Heti kedvenc: leggings négyféleképpen

2015. február 4., szerda 10:03

Órákat lehetne vitatkozni arról, hogy a leggings nadrág-e vagy sem. Olvasóink egy korábbi szavazáson úgy döntöttek, hogy nem, de azért voltak sokan, akik úgy gondolták, hogy de mégis, amennyiben A: csinos a viselője, B: nem látszik ki a fenék. És hiába kívánják sokan ezt a ruhadarabot a pokolba, úgy tűnik, a testre feszülő nadrágot továbbra sem kizárólag edzéshez vagy otthoni lazuláshoz hordjuk majd. A Refinery29 néhány szettel be is mutatta nemrég, hogyan lehet divatosan viselni, ez inspirálta ezt az összeállítást is. 

Szokásunktól eltérően nem egy adott ruhadarab lesz az e heti kedvenc, mindegyik válogatáshoz más-más cicanadrágot választottunk. Akár futásról, akár edzőtermi óráról van szó, egy hosszú nadrág mindenképpen jól jön. Bár sokan a mackónadrágra esküsznek, az edzők a szűkebb ruhákat javasolják, mert így könnyebben tudjuk követni a mozgásunkat, hogy helyesen csináljuk-e a gyakorlatokat és kisebb az esélye annak, hogy beleakadunk valamibe. 

Fémesen csillogó ruhákat nemcsak karácsony és szilveszter környékén lehet felvenni, bár a sarki boltba se biztos, hogy egy ilyen nadrágban (vagy egy ilyen szoknyában) ildomos leugrani. Mivel egy feltűnő darabról van szó, ezért főként visszafogottabb felsőt, kabátot válasszon hozzá, de egy különleges kiegészítő még belefér. 

Az egyik fő szabály úgy szól, hogy a feneket mindenképpen takarja valami, ha leggings van rajtunk. Igaz, ezt sokan nem tartják be. Persze ha a zakó (vagy kabát, esetleg kardigán) elég hosszú, akkor nem baj, ha az alatta levő póló egy picit rövidebb. Ha úgy érzi, hogy a mintás cicanadrág miatt vastagabbnak tűnnek a lábai, akkor egy egyszínű, sötétebb leggings lesz a tökéletes választás. 

Ha unja a hagyományos cicanadrágokat, akkor ott van a leggingsbe oltott farmernadrág, vagyis a jeggings, de ha merészebb darabra vágyik, akkor vannak műbőrből készült változatok is. Egy ideje már ezek is divatban vannak, nem tudni, hogy meddig tart a népszerűségük, de egyelőre bárhol beszerezhet magának egyet. Mivel lassan itt a tavasz, ezért kombinálja vidám, színes darabokkal, mondjuk egy cukorkás papucscipővel vagy egy ciklámenszínű kabáttal. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta