Kate Middleton is imádta a trapéznadrágot

Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de mi imádunk a múltban turkálni – főleg, ha celebnőkről van szó! 2014 stílusikonjai között akad olyan, aki meztelen fenékkel, és olyan is, aki közszemlére bocsátott tőgyekkel hívta fel magára a figyelmet egy-egy eseményen, ezért szánjunk most pár percet arra, hogy megnézzük: hogyan is öltöztek ezek a hírességek tíz évvel ezelőtt.

Egyedül Victoria Beckhamnek van némi mentsége, ugyanis Spice Girls tagként kötelező jelleggel kellett úgy öltöznie, ahogy anno hazánkban a Bestiák tette, és ahogy manapság egy random nyári szombat estén fél Budapest kinéz. Az egyik legmeglepőbb számunkra Katalin hercegné szettje, ugyanis nehéz elképzelni, hogy egyszer ő is öltözött halandóként. A poszt végén szavazhat, önt melyik képpárnál érte a legnagyobb sokk!

Kim Kardashian

A 8 évvel ezelőtti Kim Kardashiant észre sem vennék a Nyugati téren a 6-os villamosra váró tömegben: a könyökhajlaton cipelt kézitáska és a hulahopp méretű fülbevalók teljesen átlagos lány benyomását keltik. Azzal, hogy Kanye West felesége lett, búcsút inthetett a színeknek: a szettjeiben dominál a fekete és a fehér szín – ezeket néha púderes árnyalatokkal vagy földszínekkel egészít(het)i ki.

001 Kim K 2006 2014
Mark Sullivan / Europress / Getty

Solange Knowles

Az egyik Anna Hindmarch-táskának bunyóval reklámot biztosító ifjabb Knowles-t még saját nővére, Beyoncé is koppintja. Igaz, az eset tavaly történt, nem pedig 2001-ben, amikor a húg annyi színt dobott magára, amennyit még a Barátok közt Kertész Gizijére sem adtak soha a stylistok. Az Instagramján részletesen dokumentált stílusa azóta nagyon sokat fejlődött, nekünk talán ő az egyik kedvencünk a hatosfogatból.

002 Solange Knowles 2001 2014
Sgranitz / Europress / Getty

Kate Middleton

Felismerné a hercegnét az első fotón? A fénykép idén lesz tízéves, ugyanis 2005-ben készült, Katalin pedig fehér csipkeszegélyű topban és világos trapéznadrágban rója az utcákat. Ma már kötelessége jól kinézni, aminek mi nagyon örülünk, ugyanis imádjuk nézni a róla készült fotókat!

003 Kate Middleton 2005 2014
Indigo / Europress / Getty

Rihanna

Az énekesnő valószínűleg Kim Kardashiantól kérte kölcsön fülbevalóját, a szettjét elnézve pedig nosztalgikus érzések törtek ránk: eszünkbe jutottak a 2000-es évek elején megjelent Bravo magazinban található poszterek. Rihanna stílusa sokat finomodott, bár a fent említett példa is mutatja, hogy nem mindig makulátlan, sőt!

04 Rihanna 2005 2014
Kevin Winter / Europress / Getty

Nicole Richie

Lionel Richie lánya bájosan egyszerűen nyomta végig a 2002-es évet: a trapézgatya itt is befigyel, a farmerdzseki ma is menő és – az arcát elnézve – itt talán még a bulizások sem vették kezdetét. A néha apródnak öltöző Nicole Richie példa arra, hogy úgy is csinosan öltözhet, ha nem a Diornál vagy a Chanelnél tölti az összes szabadidejét.

005 Nicole Richie 2002 2014
David Klein / Europress / Getty

Victoria Beckham

Ha tehetné, valószínűleg az összes, 2010 előtt róla készült fotót eltüntetné az internetről az ezerarcú celebnő. Nem csodáljuk, valóban nem a legelőnyösebb darabokat hordta például 2003-ban (baloldali fotónkon), de akkortájt ez senkire sem volt igaz. Ha a minimalista stílus híve, inspirálódjon Beckhamné stílusából, ha pedig a pénztárcája megengedi, akár vásárolhat is a díjnyertes divattervezőtől!

006 Victoria Beckham 2003 2014
Evan Agostini / Europress / Getty

Ön szerint melyik stílusfejlődés a leglátványosabb?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek