OFFLINE

200 óra alatt készült el Rajzák Kinga Dior-ruhája

2015. január 30., péntek 11:57

Rajzák Kinga a Dior kifutóján
Rajzák Kinga a Dior kifutóján
Fotó: Catwalking / Europress / Getty

A napokban zajlik a couture divathét, ahol a luxus divatházak megmutathatják, mit is tudnak igazán. Az itt bemutatott ruhák kézzel készültek és a vásárlók a ready-to-wear (konfekcióra készített) ruhadarabokkal szemben nem juthatnak hozzá az üzletekben. A leendő tulajdonosról méretet vesznek és személyre szabottan készítik el neki – a legtöbb esetben milliós összegekért. A Dior január 26-i bemutatója nemcsak azért volt különleges, mert a magyar modell, Rajzák Kinga is felvonulhatott, de a rajta látott ruhának megszületéséről egy videót is készítettek.

A 4,5 perces kisfilm 200 Hours later – The Incredible Journey of This Couture Dress (200 órával később – A Dior couture ruha hihetetlen utazása) címmel fut és a kedvenc részünk belőle a pliszírozás bemutatása. Eddig nem is gondolkodtunk rajta, hogy miként alkalmazzák ezt a technikát és egyszerűen ledöbbentünk, hogy erre is – a folyamat többi részéhez hasonlóan – milyen gondosan ügyelnek. Rajzák az 53-as számú szettet vitte kifutóra, Raf Simons zsenialitása pedig meglátszódik a ruha aprólékos kidolgozásán. Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de a munkafolyamat végére nem is tűnik annyira sokkoló összegnek a milliós árcédula...

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta